Még a sírban hagyják nyugodni a 6 éves szekszárdi kislányt. Ismeretlen tettesek végeztek pusztítást a sírjánál. Kihelyezett ajándékait széttörték, most pedig a fejfáját húzták ki és rakták a lábához. Szülei felháborodva keresik a tetteseket.

Valaki rendszeresen megrongálja

Elképzelni is nehéz, hogy mit érezhettek a kis Leonetta szülei, amikor kiderült számukra, hogy legkisebb gyermeküket brutálisan kivégezték az otthonuktól néhány méterre egy patakparton. A gyilkosát elítélték, de mint mondták: nem hagyják őket gyászolni, ugyanis a kislány sírját rendszeresen megrongálják. A borsonline.hu-nak a szülők meséltek a részletekről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A temetés után mindent szétromboltak

„Nem tudom, hogy egyáltalán hogy veszik a bátorságot, hogy hozzányúljanak a kislányom sírjához! A temetés után is ez történt. Szépen elkészíttettük neki, ajándékokat vittünk, játékokat, babákat neki. Aztán, amikor ismét meglátogattuk őt, akkor az egész szét volt rombolva! A virágokat kihúzták a földből, a játékokat pedig széttörték. Fogalmam sincs, hogy kinek a műve lehet ez, de lenne hozzá egy-két szavam.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Emlékeznek

Leonetta családja mindig megemlékezik a kislány születésnapjáról és a fontos családi ünnepeknél is kijárnak a sírjához, visznek neki ajándékokat.

A tortába is beleettek

„Szégyen, amit művelnek az emberek” – mondta Leonetta édesanyja. „A kislányom születésnapjára készítettünk tortát és elhoztuk neki. Kapott ajándékokat is azokat is elhelyeztük a sírján. Ezután néhány nappal később ismét kilátogattunk hozzá és azt vettük észre, hogy valaki beleevett Leonetta tortájába…”

Félnek, mi vár rájuk

„Már attól kell tartanunk, hogy a következő látogatásunkkor, hogy fog kinézni a kislány sírja – vette vissza a szót az édesapa. Most legutoljára kihúzták a fejfáját és a lábához tették. Már vissza se tudjuk neki rakni.”

Brutálisan végezték ki

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy 2019. március 8-án eltűntként keresték a 6 éves Leonettát, akit nem sokkal később meg is találtak a családi házuktól néhány lépésre a Séd-patakban. Kiderült, hogy unokabátyja, K. Dániel csalta el magával a patakpartra, ahol a védekezésre képtelen gyermeket többször bántalmazta és megerőszakolta, majd egy térkővel szemből többször fejen ütötte.

A patakba húzta

A még lélegző kislányt ezután a patakba húzta, és hazament. Leonetta halálát a fulladás következtében beállt agybénulás okozta, de a korábbi bántalmazás is a halálához vezetett volna.

21 évet és 11 hónapot kapott

Végül a Pécsi Ítélőtábla aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt jogerősen 21 év 11 hónap fegyházra ítélte K. Dánielt.

Megállt az idő

„Számunkra Leonetta meggyilkolásával megállt az idő” – mondta a Borsnak a 6 éves korában meggyilkolt kislány édesapja, Kalányos Gábor és felesége. A házaspár újabb perre készül, ugyanis szerintük családjuk megérdemli ennyi szörnyűség után a kártérítést. Azt mondják: halott kislányuk maradványaival méltatlanul bántak a helyszínen.

Nem végeztek rendes munkát

„Az elején senki sem akarta vállalni az ügyünket, nem volt ügyvédünk! Végül egy szervezet állt csak mellénk. Kártérítést követelünk a gyilkostól, de amiatt is, hogy miután lezajlott a helyszínelés, és elszállították a kislányom holttestét a patakpartról, nem végeztek rendes munkát! A kisfiam hívott fel, hogy otthagyták Leonetta maradványait. A kislány koponyadarabjait és agyvelejét a saját kezemmel szedtem össze! Nekem nem volt erőm eltemetni a patakparton, így az akkor 11 éves fiamnak kellett megtennie, aki zokogva végül megtette” – mondta a férfi.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu