Ijesztő autóbaleset történt csütörtökön Monor belterületén. Egy Nissan és egy Mitsubishi ütközött össze egy kereszteződésben és az egyik az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt. A sofőrt létrák segítségével kellett kiemelni a roncsból. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni képeinket.

Mégsem kapott elsőbbséget

Csütörtök délelőtt szerencsés kimenetelű autóbaleset történt Monor belterületén. A Nissan Qashqai a Széchenyi utcán haladt a Kistói út felé, majd a Mátyás király utca kereszteződéséhez érve a sofőr úgy gondolta, hogy meg fogja kapni az elsőbbséget, hiszen egyenrangú utak találkoznak, vagyis a jobbkéz-szabály érvényes. A hölgy azonban ebben jelentősen tévedett, mivel a Széchenyi utcán ott virít az elsőbbségadás kötelező tábla… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fennakadt a villanyoszlopon

Így aztán a Mátyás király utcán neki balról érkező Mitsubishi Lancer kombi idős vezetője sem lassított, ehelyett a szabálytalan Nissan bal oldalába hajtott. A Qashqai az ütközés hatására kifarolt, megbillent, majd az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy fából készült villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudott kiszállni a roncsból

A kaszkadőröket is megszégyenítő produkció után a sofőr természetesen nem tudott saját erejéből kiszállni a levegőben logó Nissanból, ezért őt a helyszínre riasztott monori hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek.

Használta a biztonsági övet

Mivel használta a biztonsági övét, egyáltalán nem szenvedett sérülést, mint ahogyan a Lancert vezető idős úr sem. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Széchenyi utcát teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK