A belvárosi rendőrök még a helyszínen elfogták azt a férfit, aki feltört egy kisbuszt az V. kerületben. Alvást színlelet, sőt az állította a zsaruknak, hogy tényleg csak elfáradt.

Lánccal

Lopással gyanúsítják a budapesti rendőrök azt a 48 éves férfit, aki a gyanú szerint 2022. június 6-án hajnalban, egy kezére tekert lánccal betörte egy kisbusz ablakát. 

A betört ablak

A rendőrség felvétele.

Kutatott

Ezután beszállt, átkutatta a benne lévő dobozokat, amikor megzavarták, ezért úgy tett, mintha a főnökét várná: beült az első utasülésbe, hátradöntötte, majd alvást színlelt.

Álmos lett

A fővárosi rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. A nyomozóknak a rongálás tényét elismerte, és azzal védekezett, hogy csak aludni akart a kisbuszban.

Hűvösre került

Letartóztatták és a bíróság június 3 napja bűnügyi felügyelet alá helyezte.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el     

Kreatívan, de életveszélyesen

Ecseren egy 71 éves férfi szabaélytalanul előzött és karambolozott. Ez eddig kevésbé volna érdekes, de mint kiderült a kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve. A 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát – írják a rendőrök.

Az átalakítás

Gyerek sérült meg

A balesetben egyébként a férfi egyik utasa, egy 6 éves gyermek könnyű fejsérülést szenvedett, a mentősök megfigyelésre kórházba vitték.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.