Péntek este egy középkorú nő közlekedett Budapesten a zuglói Kövér Lajos utcán az Egressy út felől a Bosnyák utca felé. A Szugló utcához érve valószínűleg egy pillanatra kihagyott a figyelme, mert az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe.

Nem tudta elkerülni az ütközést

Sajnos a Róna utca irányából épp akkor ért oda a 82A troli, amelyet szintén egy nő vezetett. A trolibusz vezetője észlelte a veszélyt, intenzíven fékezett (13 méteres féknyomot húzva), valamint balra is rántotta a kormányt, de hiába, jobb elejével a Toyota bal oldalának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el     

Helyszíni fotó:

A járdára sodródott

A nagy erejű ütközés következtében a Toyota megpördült és a járdára sodródott, volna, de mivel itt rendszeresek a balesetek, a sarokra korlátok kerültek kihelyezésre. Így a személyautó ezeknek a korlátoknak csapódott, majd még a gyalogátkelő-hely táblát is kidöntötte.

Felvétel a helyszínről:

Nem történt személyi sérülés

Szerencsére a troli fedélzetén utas a baleset pillanatában nem tartózkodott, ellenkező esetben a fékezés következtében valószínűleg történt volna személyi sérülés.

Fotó a helyszínről:

Gyerekek az autóban

Az okozó sofőrt és vele utazó három gyerekét (két fiút és egy lányt) a kiérkező mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, egyiküknél felmerült az agyrázkódás gyanúja is, ám végül senkit sem kellett kórházba szállítani.

Felvétel a helyszínről:

Műszaki mentés

A műszaki mentés jelenleg is tart, ezért a 82A trolibusz az Uzsoki Utcai Kórház és a Komócsy utca között nem közlekedik, a 82-es trolibusz pedig az Örs vezér tere felé a Szugló utca / Nagy Lajos király útja megállót nem érinti. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el     

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.