Nem jól sikerült a kanyarodás, hatalmas csattanás lett a vége. Szerencsére nem történt komolyabb baj és a buszon is mindenki épségben megúszta a balesetet.

Telezöldnél mindig elsőbbséget kell adni!

Hétfő délután több baleset is történt a fővárosban, szerencsére súlyos sérülés egyik esetben sem történt. Csepelen, a Széchenyi István út és Táncsics Mihály utca telezöldes kereszteződésében egy Opel Astrat vezető férfi balra, nagy ívben szándékozott a Táncsics utcára kanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felrepült a járdára

Azonban nem vette figyelembe, hogy szemből közeledik a menetrend szerint közlekedő 151-es busz. Az Opel fékezés nélkül a busz elé hajtott, amire a buszvezető nem tudott már reagálni és szemből olyan erővel rohant az Astrába, hogy az autó szó szerint felröpült a parkoló előtti járdára.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Utasok alól előkerülő kislány

Szerencsére ott éppen senki sem várakozott. A busz fedélzetén sok gyerek utazott hazafelé az iskolából, sokan közülük elestek, volt olyan kislány is, aki három másik utas alól mászott ki. Csak a véletlennek köszönhető, hogy az utasok közül senki sem sérült meg.

Maga ment a mentőautóba

Az Opel sofőrje beverte a fejét a szélvédőbe, valamint a mellkasát fájlalta, de a saját lábán szállt ki a roncsból és be a mentőbe is. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, áramtalanították a járműveket.

A többi buszt is terelték

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, több mint egy órán keresztül a 71-es és a 152-es autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Görgey Artúr tér megállót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leszakadt az első rész

Pont elfoglalta a kereszteződést

A helyszínelés pillanatai

A vétkes autó

Szerencsére nem sérült meg senki

A rendőrök is kiszálltak

A totálkárosra tört kocsi

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)