Jogosítvány nélkül, lopott autóval karambolózott egy 17 éves fiú. A vétlen autós és utasa meghalt. A fiú egy javítóintézetből szökött meg, körözték.

Salgótarján környékén autózott

A 17 éves fiú csütörtökön, 8 óra 20 perckor a 21-es számú főúton, Salgótarján külterületén haladt autójával Pálfalva városrész irányából a városközpont felé.

Frontálisan ütközött

Autójával átsodródott a szemközti forgalmi sávba és frontálisan ütközött az ott közlekedő másik gépkocsival.

Ketten meghaltak

A balesetben a vétlen jármű vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Javítóintézetből szökött meg

A rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a 17 éves fiú vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint azt, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a javítóintézeti nevelés hatálya alól kivonta magát.

Lopott autóval karambolózott

A rendőrök azt is megállapították, hogy a fiatalkorú a személygépkocsit a baleset előtti órákban ellopta egy ház elől.

Ezt is olvasd el

Leitatták a kiskorú lányt, majd kivitték a széferbe, ahol hárman olyat csináltak vele, amit a felnőttek szoktak

Őrizetbe vették

A rendőrök csütörtökön gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a 17 éves fiút, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

A rendőrség egy videót tett közé a baleset után

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu