A lazítás és feltöltődés egyik legkedveltebb és legelterjedtebb módja, egy kád forró vízben való ejtőzés a fárasztó napok után. A meleg víz ellazítja a testet, segít a stresszoldásban és a lelki egyensúly megteremtésében és megőrzésében.

Ha a meleg víz jótékony hatásait kiegészítjük egy masszázsmedence kényelmével és kényeztető funkcióival, még teljesebbé válhat a fürdőzés élménye. Amennyiben szeretnénk otthonunkban élvezni egy jakuzzi gyengéd kényeztetését, a Wellis jakuzzik Lifeline széria termékei között kutatva biztosan találunk minden igényünket kielégítő modellt.

A Lifeline széria

Ezt a sorozatot kifinomult stílus, exkluzív megjelenés és prémiumminőség jellemzi. A széria modelljeit magas minőségű alapanyag felhasználás és profi kivitelezés teszi egyedivé. Továbbá a legmodernebb technológiák alkalmazása segíti a tökéletes, kényeztető fürdő élmény megteremtését.

Az ergonomikus kialakítás, a letisztult, elegáns formavilág, valamint a fúvókák megfelelő számú és helyen történő alkalmazása biztosítja a tökéletes relaxáció és pihenés élményét.

Wellis Manhattan Life Deluxe medence

A termékcsalád ezen modelljét elegáns stílus és kifinomultság jellemzi. 201 cm-es hosszával és 153 centiméteres szélességével a jakuzzi a kisebb típusok közé sorolható, ezért könnyedén találhatunk neki helyet otthonunkban.

Egy fekvő- és két ülőhely került benne kialakításra, mindegyiknél külön fejtámasz van. Az ergonomikus kialakítás és az összesen 32 darab fúvóka gondoskodik a maximális kényelemről.

A hidromasszázs funkciót egy egysebességes, 3 lóerős motor teszi lehetővé. A termék részét képezi továbbá a beépített hang- és fényrendszer, amely még különlegesebbé varázsolja a pihenést. Akár kedvenc zenéinket is hallgathatjuk a relaxálás közben!

Egy igazi nagyágyú, Wellis Everest Life Premium medence

Ez egy magasabb árfekvésű modell, amiért cserébe a vásárló a kimagasló helykínálatot és funkciók garmadáját kapja. A 236 x 236 cm területű jakuzziban 2 fekvő- és 3 ülőhelyet alakítottak ki, így ezt kisebb baráti társasággal is használhatjuk, vagy a gyerekek közös pancsolása során.

Ez a típus a lehető legmodernebb technológiák alkalmazásával készült. Szigetelésénél, a vízkeringtetésnél és a hidromasszázs funkció működését biztosító motornál egyaránt a maximális hatékonyságot és energiatakarékosságot tartották szem előtt. Ezeket egészíti ki a fényterápiáról gondoskodó megvilágítás, valamint az okosrendszer alkalmazása, amivel telefonról is tudjuk irányítani az egyes funkciókat.

Bármilyen kategóriából is rendelünk magunknak masszázsmedencét, járjunk el körültekintően a megfelelő típus kiválasztásakor. Egy ilyen multifunkciós kád számos felhasználási módja mellett esztétikailag is hozzájárul otthonunk megjelenéséhez. A kívánt termék megvétele után ügyeljünk annak karbantartására is, hogy az hosszú évekig szolgálhasson minket.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a mozaik.wellisshop.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.