Leáll a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás Keszthelyen – közölte szombaton este a Keszthelyi Kórház. Az intézmény a közösségi médiában adta hírül, hogy április 19-étől átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerül.

Egynapos beavatkozások

„A járóbeteg ellátást és az egynapos beavatkozásokat változatlanul biztosítjuk, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával megállapodtunk, így betegeink a továbbiakban is hozzájutnak a szükséges ellátáshoz” – írja az intézmény vezetősége – írja a Balatonkörnyéke.hu.

4 kórházban szülhetnek

Az egészségügyi ellátókkal kötött megállapodás alapján a Keszthelyi Kórház körzetébe tartozó települések lakóit 4 intézmény fogadja: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház, Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház, Ajkai Magyar Imre Kórház és Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórházhoz tartozó települések

Balatongyörök, Cserszegtomaj, Dióskál, Egeraracsa, Esztergályhorváti, Gétye, Gyenesdiás, Hévíz, Karmacs, Ligetfalva, Nemesbük, Rezi, Vállus, Várvölgy, Vindornyafok, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Vonyarcvashegy, Zalaapáti, Zalacsány, Zalaköveskút, Zalaszántó, Zalaszentmárton, Almásháza, Tilaj, Döbröce, Kallósd, Kehidakustány, Kisgörbő, Nagygörbő, Kisvásárhely, Mihályfa, Óhid, Sénye, Sümegcsehi, Szalapa, Zalaszentgrót, Zalaszentlászló.

Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházhoz tartozó települések

Keszthely, Alsópáhok, Felsőpáhok, Bókaháza, Sármellék, Szentgyörgyvár, Zalavár, Zalaszabar.

Ajkai Magyar Imre Kórházhoz tartozó települések

Bazsi, Sümegprága, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Hegymagas, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Nemesvita, Szigliget, Uzsa.

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház:

Balatonberény, Vörs, Balatonszentgyörgy, Hollád, Tikos, Főnyed, Szegerdő.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Az okot nem közölték

„A Keszthelyi Kórház vezetése az irányító kórházzal együttműködve mindent megtesz azért, hogy az aktív szülészet-nőgyógyászati betegellátás a lehető legrövidebb időn belül helyben váljon elérhetővé. Szíves megértésüket kérjük!” – zárja sorait az intézmény.

Kiemelt kép: Keszthelyi Kórház – Forrás: Facebook