Két autó ütközött vasárnapra virradóra a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy héttel ezelőtt hárman haltak meg Szentlőrincnél.

Két autó ütközött

Egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal meghalt a sofőr

A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe. A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is.

Kitört a terepjáró első kereke

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

Középkorú férfi az áldozat

A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott. A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Csabi.

Kinyíltak a terepjáró légzsákjai

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

Tragédia ugyanitt

Ahogy arról beszámoltunk, egy héttel ezeőtt szörnyű tragédia történt a Baranya megyei Szentlőrincnél. Egy egyenes szakaszon frontálisan ütközött két autó, mindkét sofőr meghalt. Az egyik autóban ülő utas is életét veszítette, fiatalok voltak az áldozatok. 

Frontális karambol

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között január 27-én nem sokkal éjfél után a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval.

Beszorultak az autóba

Ezután, a járművekről leszakadó alkatrészek egy tehergépkocsinak is nekiütköztek, közölte a rendőrség. Egy-egy ember beszorult a gépkocsikba, őket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, majd kiemelték és átadtak a mentőknek.

Hárman meghaltak 

A baleset során mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó: Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft