Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a 22 éves Lakatos Gabriellát puszta kézzel vakította meg a volt barátja még február elején. Most a nő testvére beszélt helyzetükről amelyet kilátástalannak írt le.

A Facebookon ismerkedtek meg

Gabriella korábban elmesélte, hogy a Facebookon ismerte meg a férfit, akivel a kapcsolata az első néhány hónapban még jól működött, később azonban gyakorlatilag pokollá vált az élete. A férfi folyamatos terrorban tartotta őt, kínozta és fenyegette. Bár a fiatal édesanya többször is jelentette a rendőrségen, hogy mi történik, érdemi változást nem sikerült elérnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

A tragédia napja

Gabriella exe egy februári napon jelent meg a nő házánál és onnan nem akart tágítani, a fiatal nőnek szörnyű pillanatokat kellett átélnie, a riportban könnyek között emlékezett vissza a történtekre. “Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem lehetett megmenteni a látását

A kemecsei nőre a brutális kínzást követően a rokonai bukkantak rá, végül a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem lehetett megmenteni. A család azonban mindenben a fiatal édesanya mellett állt, sőt a testvére, Róbert még a saját szemét is felajánlotta volna csak azért, hogy Gabriella újra láthasson.

Nincs munkája

Gabriellát testvére, Róbert támogatja, de közben elveszítette munkáját és most nagyon nehéz helyzetbe került – írja a Bors.

Beismerte volna?

A lapnak arról mesélt, hogy a férfi gyakorlatilag beismerte, ő vakította meg a lányt. Azt mondta, azt kívánja magának, hogy annyit szenvedjen, mint a testvére.

Börtönhalál

Arról is beszélt állítólag, hogy megérdemelné, ha a börtönben halna meg. Ő egyébként egyre nehezebben viseli a családjával a nehézségeket.

Ő is belerokkant

Gabi ebből kevesebbet észlel, de minden bűnügyi folyamatot végig kell kísérnem. Egyre brutálisabb dolgok derülnek ki. Pszichiátriai kezelést kapok hatalmas adag gyógyszert. 6 hónapja nem alszom. Őrködöm, mint egy őrült. Elveszítettem a munkahelyem. Rokkant lettem – sorolta a gondokat.

Ezt szeretnék

Epilepsziás rohamok gyötrik és összesen 5 gyermeket nevel, és közben húgának ajándékozta a házát is Akadálymentesítenék, de ehhez most még nincs elég pénzük, ehhez várnak adományokat.

Címlapfotó: RTL Klub.