Megnevezték azt a 43 éves budapesti modellt, aki szexet ajánlott annak az orvosnak, egy fogyást előidéző gyógyszert írt fel neki.

Kiderült, ki lehetett

Kiderült, ki lehet az a 43 éves budapesti modell, aki szexet ajánlott egy 48 éves nyíregyházi orvosnak, hogy az együttlét után felírjon neki egy gyógyszert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fogyni akart

A készítmény mellékhatása drasztikus fogyás, cukorbetegeknek kell szedni. Most a Facebookon a Nagy Bulvárcsoport nevű csoportban és a Redditen megnevezték a valóban rendkívül ismert modellt, egykori playmate-et – írja az Origo.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A lakásban készült fotók buktatták le

Az ismert modell az otthonában készített videókat, amiken éppen a fogyásáról beszél, és ebben a lakásban készült a rendőrség videója is, amin átvizsgálnak minden helyiséget, fiókot, és rátalálnak a szerekre.

Fél év alatt tíz kilót dobott le

Korábban a lap is írt az egykori playmate-ről, aki fél év alatt tíz kilót fogyott. A modell tagadta, hogy róla lenne szó.

Eljárás folyik

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben. 

Elfogadta az ajánlatot

A doktor elfogadta az ajánlatot, a gyanú szerint az aktus megtörtént, majd e-receptre felírta a cukorbetegeknek szánt készítményt, amelynek ára dobozonként 35 800 forint, mellékhatásként pedig fogyaszt. A készítmény már hiánycikké vált, mert sokan íratják fel maguknak illegálisan, nem cukorbetegek, hanem fogyni vágyók, köztük sztárok is.

Házkutatást tartottak

A nyomozók házkutatást tartottak az ismert hölgy budapesti otthonában, ahol lefoglalták a vényre kapható gyógyszereket.

Szabadlábon védekeznek

Az ügy másik szereplője, a szabolcsi orvos köztiszteletben álló szakember, szakmai szervezeteknél is fontos pozíciót tölt be, emellett boldog házasságban élő családapa is. Információik szerint a rendőrség mindkettőjüket kihallgatta, de nem tettek vallomást és jelenleg szabadlábon védekeznek.

Akár el is tilthatják

Az orvost akár hivatása gyakorlásától is eltilthatják. Ha vádat emelnek, három év szabadságvesztésre is ítélhetik, amit súlyosbíthatnak a minősítő körülmények. Például próbára is bocsáthatják, esetleg pénzbüntetést is kaphat, és ha foglalkozás körében követi el a bűncselekményt, akkor időlegesen vagy örökre eltilthatják a foglalkozásától abban az esetben, ha olyan szakmai, etikai, hivatásbeli szabályt sértett meg, ami alapján a bíróság eltilthatja az orvosi hivatás gyakorlásától.

Videó a házkutatásról

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu