A speciális üvegezési megoldás leginkább szálláshelyek, éttermek, kisebb vendéglátóhelyek, kávézók teraszára javasolt. A rendszer lényege, hogy nyitott állapotban korlátként, zártan pedig üvegfalként funkcionál, természetesen oldalsó árnyékolók is beépíthetők, ugyanis a napsugárzás minden évszakban gondot okozhat.

Alumíniumprofil, hőszigetelt biztonsági üvegből készült panelek

A Teraszok.hu teraszfedések révén teljesen megújítható vállalkozásunk. A rendszer minőségi, mutatós kialakítású, tekintve, hogy az üvegtáblák keretekben találhatók, melyek használhatók nyitott és zárt állapotban, előbbi esetében korlátként, utóbbinál üvegfalként látják el funkciójukat.

A tökéletes védelem mellett a dekoratív, igényes küllem rengeteget emel a vendéglátóhely értékén. Nem mellesleg vonzóbbá teszi a látogatók számára is. 

A speciális profilrendszernek, illetve a thermo üvegezésnek köszönhetően a hidegebb évszakokban is használhatóvá válik a teraszhelyiség, ezt kiegészítve kérhető igény esetén teraszfűtés is.

A Teraszok.hu-nál elérhető Guillotine szigetelt üvegezésű korlát üvegfallal nagyszerű opciót kínál, ha a célunk az egész évben történő külső helyiség használata. 

Miért érdemes a Guillotine Twin mellett dönteni?

A sínekben szigetelő tömítéseket, illetve sörtéket is elhelyeznek, valamint az oldalsó profilokat is ellátják velük, hogy hatékonyabbá váljon a szigetelés.

Egyszerű a telepítése, ráadásul a szervizelése sem bonyolult. Dupla erős kerettel garantált a biztonság és a stabilitás, plusz extra erős csavarokkal rögzítik a panelprofilokat. Halk üzemelés jellemzi a rendszert, vagyis csendesen mozognak az egyes panelek, sőt a motorvédő profil hangszigetelt, s ez is hozzájárul a zavartalan működéshez.

A biztonsági profil által elejét vehetjük a baleseteknek, ujjbecsípődéseknek. A gondos tervezés mellett az alapanyagok tartósságára is gondoltak, vagyis az alkatrészek korrózióállóak. 

Esztétikus, minimalista stílusú, így bármilyen környezetben megállja a helyét. 

A rendszer nem hermetikusan zár, vagyis párásodás felléphet, ennek kiküszöbölésére viszont beépíthető ventilációs rendszer. Megoldást jelenthet a gyakori szellőztetés is, ez mindenképpen a helyszín rendeltetésétől függ.

Csodálatos kilátás, igényes tervezés

A Balumax Twin szigetelt korlátos erkélyrendszer egyszerre kínál egy igényes korlátos megoldást és üvegfalas szigetelést. Ez az opció leginkább társasházak, lakóépületek erkélyéhez ideális. Praktikus, modern és biztonságos. Alul fix üvegpaneles, felülre pedig szigetelt üvegezésű üvegfal építhető. A túl erős napsugárzástól védelmet biztosíthatunk az oldalfalba épített árnyékolók segítségével. 

Látható, hogy megannyi lehetőség adott a komfortosabb külső terek nagyobb mértékben történő kihasználására. Csupán élnünk kell a lehetőségekkel, vállalkozásunkra, otthonunkra szabottan.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: teraszok.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.