A rendőrség nagy erőkkel, folyamatosan keresi az ismeretlen elkövetőket. A tettesek egy pénzszállító autót raboltak ki kedden délben Nyíregyházán.

Rablás történt

Kiraboltak egy pénzszállítót kedden, 12 óra 38 perckor Nyíregyházán. A rendőrség nagy erőkkel keresi az ismeretlen elkövetőket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyíregyházán rabolták ki az autót

Megtámadták

A rendőrség szerint a pénzszállító egyik alkalmazottját megtámadták, megverték, és a nála lévő pénzt elvették tőle.

Keresik a tetteseket

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, és jelenleg is nagy erőkkel keresik az eddig ismeretlen tetteseket.

Egy csónakázótónál két férfi esett egymásnak

Kazincbarcikán történt egy másik bűneset, amikor a Csónakázótónál két férfi vesszővel és húsklopfolóval esett egymásnak.

Húsklopfolóval egyengette el a nézeteltérést

Együtt italoztak

A két 32 éves helyi férfi május 24-én 16 óra körül találkoztak a kazincbarcikai Csónakázótónál, ahol közös italozás után összevesztek, majd összeverekedtek. A nyers erőn túl az egyikük egy bokorból letört vesszővel, míg a másik férfi a táskájából elővett húsklopfolóval verte ellenfelét. A vesszőt tartó férfi a verekedés végén eszméletét vesztve a földre esett.

Összeverte társát a klopfolóval

Szabadlábon védekezhetnek

A bejelentést követően a rendőrök azonosították a verekedőket, akiket a mentők kórházba szállítottak. A beismerő vallomást tett férfiak szabadlábon védekezhetnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kirabolt pénzszállító – Forrás: Police.hu