A Budakörnyéki Járásbíróság döntött annak a férfinak a letartóztatásáról, aki elrabolta, majd megverte a válófélben álló feleségét Nagykőrösnél. A 45 éves T. Zsolt és a nő 25 éve voltak házasok, közös gyermekük is született, aki azóta már felnőtt.

Elköltözött

A 45 éves T. Zsolt és felesége kapcsolata elsősorban a férfi erőszakos és féltékeny magatartása miatt romlott meg, ezért az asszony kérésére a férfi  április 2-án elköltözött a közös lakásukból. Ezután a férfi két alkalommal is azzal fenyegette meg a feleségét, hogyha meg tudja, hogy van valakije, akkor el fogja vágni a torkát neki és élettársának is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagykőrösnél történt az eset

Elment a munkahelyéhez

Május 19-én, délután az elkövető a felesége munkahelyéhez ment, és ott várta meg az asszonyt. Ekkor még azt állította, hogy szépen akarja megbeszélni a dolgokat, és az autóval Cegléd irányába indult el, azonban Nagykőrös lakott területét elhagyva egy dűlőútra lekanyarodott, és itt már a feleségével kiabált.

Összeverte

Út közben a férfi kérdőre vonta feleségét, hogy amikor elköltözött tőle, miért jött össze egy másik férfival, majd öklével több alkalommal az arcára ütött. Az elkövető a járművét leállította egy félreeső helyen, és elővett egy konyhakést, azt felesége torkához, majd oldalához tartotta, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt, majd magával is végez.

Tovább verte

Ezt követően a férfi a pengével megsebezte a feleségét, és tovább ütlegelte, amitől a nő arca erősen vérezni kezdett. Ezután elvette tőle a mobilját, és felhívta a nő új párját, akit meg is fenyegetett.

Beszélt a lányával is

A hívás után a férfi a közös lányukat is megcsörgette. A lány felvette a telefont, és azt kérte az apjától, hogy vigye vissza az édesanyját a munkahelyére, ahol ő várja.

Megmentette édesanyját a lányuk

Miután megérkeztek a parkolóba, T. Zsolt azzal a feltétellel engedte el a feleségét, hogy megígéri, nem jelenti fel a rendőrségen. A nő erre ígéretet tett, és visszakapta a telefonját, és végül átülhetett a közös lányuk autójába.

Hívta a rendőrséget

Ezután a lány felhívta a rendőrséget, és elmesélte a történteket, majd a hatóság riasztotta a mentőket is. Az áldozatot kórházba vitték, durva sérülésekkel: zúzódásain és vágott karsérülésén kívül eltört a nő orra is.

Letartóztatták a férfit

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte T. Zsolt letartóztatását. A végzés ugyanakkor nem végleges, de végrehajtható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így rohanták le a rendőrök a tettest

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból