Szakításuk miatt napi szinten zaklatott és akadályozott munkájában egy menetrend szerinti járaton dolgozó buszsofőrt annak volt partnere egy zalai városban.

Intim kapcsolatban voltak

A petrikeresztúri nő és az autóbusz-vezetőként dolgozó sértett 2020 októberét megelőzően intim kapcsolatban álltak egymással, amelynek a férfi vetett véget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vezetés közben ütötte arcon

A vádlott emiatt egy alkalommal a férfit buszvezetés közben arcon ütötte, ami után a Zalaegerszegi Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a nőt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A pénzbüntetés miatt is neheztelt

Ezek után a vádlott nemcsak a szakítás, hanem a pénzbüntetés miatt is neheztelt a férfira, akit hónapokon át napi szinten zaklatott és akadályozott munkájában azon a buszjáraton, amelyen a férfi közlekedett. 

Provokálta és szidalmazta

A nő sokszor provokálta, szidalmazta volt partnerét és annak feleségét is sértegette az utasok előtt, de volt, hogy megdobálta a buszt, vagy a jármű ajtajába állva akadályozta az elindulását.

Bejelentéseket tett

Számtalan esetben tett alaptalan bejelentéseket, panaszokat a sértett munkáltatójánál azért, hogy ezzel is kellemetlenséget okozzon neki.

Zavarelhárító munkatársat alkalmaztak

A nő viselkedése miatt a közlekedési cég a férfi autóbuszon „zavarelhárító munkatársakat” volt kénytelen alkalmazni a buszjárat zavartalan közlekedése és a sofőr nyugalma érdekében.

Zaklatás a vád

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a nő ellen zaklatás vétsége miatt emelt most vádat – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

4 hónapnyi pokol

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy telefonhívások és sms-ek tömkelegével háborgatta egy nő mindennapjait volt párja. A dunaújvárosi férfi 4 hónap leforgása alatt összesen 2517 hívást indított a volt élettársa telefonszámára, valamint 1178 sms-t küldött neki 2020 év vége és 2021 márciusa között.

Fenyegetés is volt benne

Ezekben sokszor a nő felé táplált a szerelmét bizonygatta kétségbeesetten, máskor viszont életveszélyesen is képes volt megfenyegetni. A berettyóújfalui nyomozók zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki részletes beismerő vallomást tett.

SMS-ben zaklatta a volt feleségét

2022 februárjában számoltunk be arról a hasonló esetről amelyben 4 év börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki képtelen volt belenyugodni a válásba, ezért majdnem megfojtotta és hónapokon át zaklatta feleségét. Ennek során a férj több alkalommal küldött SMS üzenetet a nőnek, aki távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben a bíróságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció