Holtan találták meg azt az 53 éves édesapát, akit eltűntként keresett a rendőrség Kecskeméten. A férfit sokan keresték és a város közelében lévő erdőben találták meg a holttestét. A helyiek úgy tudják, feldolgozhatatlan családi gyász vezetett a tragédiához.

A lánya jelentette be az eltűnését

A lánya jelentette be az édesapja eltűnését a rendőrségen, és kért segítséget egy Facebook csoportban a helyiektől. Ebben azt írta, hogy az apjának meghalt a fia, ő pedig fájdalmában elment szerda reggel, és azóta semmilyen életjelet sem adott magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Fájdalmában elment”

„Sziasztok, ma reggel 7 órakor eltűnt apukám; meghalt a fia és apukám fájdalmában elment. Az autóját megtaláltuk, de semmi életjelet nem ad magáról. A telefonja ki van kapcsolva, reggel óta senki sehol nem látta. Elképzelésünk szerint gyógyszeres, nyugtatós állapotban lehet. Fekete kapucnis felsőt viselt, alatta egy sárga pólót, sötét színű farmert és egy fekete bakancsot. A rendőrség már értesítve lett!! Kérem osszátok meg! Neve L. J.!!” – írta a nő a közösségi oldalon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A kocsiját találták meg előbb

A városból származó hírek szerint a férfi egy kecskeméti kórháztól indult el, és bár a kocsiját megtalálták, a telefonja már ki volt kapcsolva.

Idegenkezűség nélkül

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatsa szerint nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

„Már együtt lehet a gyermekével”

Az 53 éves férfi fényképét a Facebook  Eltűnt emberekért-megoszthatod elnevezésű csoportjában is közzétették. Halálhíre után részvétnyilvánítások egész sora jelent meg az oldalon. „Őszinte részvétem. Nagyon sajnálom. Egy szülő, ha elveszíti gyermekét, nincs annál nagyobb fájdalom. Így már együtt lehet vele. Isten adjon nekik örök nyugodalmat” – írta egy hozzászóló. „Nagyon sajnálom, elvesztette a fiát pár napja, most meg ő. Őszinte részvétem, nyugodjanak békében!” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Sokan keresték az elhunyt férfit

Eltűnt a dédi

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy szomorú telefonhívásra ébredt Makovi Gáborné családja. Annuska néni szomszédja értesítette a rokonokat, hogy az idős asszony, aznap reggel, nem húzta fel a redőnyöket, valami baj történhetett. A rokonok azonnal rémülten rohantak a magyaralmási házhoz, ahol nem találták meg a dédit. 

Semmi sem hiányzott a házból

A lakásból semmi nem tűnt el, kivéve Annus néni papucsát és pulóverét. Az idős asszonyt senki nem látta távozni, azt pedig pláne nem gondolták, hogy a 92 éves, egyébként fitt és vékony, de gyakran szédülő néni messzebbre megy az utcánál, amit 3 éve nem hagyott el.

Sokat szédült

Feltehetően hajnalban indulhatott el, ugyanis senki sem látta őt a faluban és egyetlen térfigyelőkamera sem rögzített róla felvételt. A néni bár jó kondiban volt, három éve szinte ki sem mozdul otthonról, élelmiszert és gyógyszert is házhoz hoznak neki a rokonok, mert bár menni tudott, sokat szédült. A család a közösségi médián keresztül kérte az emberek segítségét. Ildikó azt mondja, meghatódott, hogy mennyien segítettek a keresésben, amely végül eredményre vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció