A digitális névjegykártyák alkalmazása rendkívül egyszerű, és szinte az összes telefon esetében tudjuk használni. Mai cikkünkben kicsit részletesebben körüljárjuk ezt a témát, és bemutatjuk, hogy hogyan és miként lehet alkalmazni az online névjegyet.

Mikor alkalmazható?

Ezen modern névjegykártyák titka az NFC olvasóban rejlik. Használatuk során csupán annyit kell tennünk, hogy odaérintjük a partnerünk telefonjának hátuljához, és a kijelzőjén máris megjelennek a rólunk szóló adatok. De vajon mely készülékek esetén élhetünk ezzel a funkcióval? Az LG és a Samsung telefonok esetén 2014-től, a OnePlus és a HTC készülékeknél pedig a 2015-ös gyártási évtől van erre lehetőségünk. 

A Nokia és a Huawei esetében 2016 lesz ez az évszám, az Apple által gyártott iPhone telefonoknál pedig 2017. Így bátran kijelenthetjük, hogy mindenkinek bemutatkozhatunk majd digitális névjeggyel, hiszen az üzleti szférában valószínűleg senki nem használ már ennél régebbi telefonokat. Bővebb információkat a témában a CardInMove kompatibilitásról szóló oldalán találhatsz!

Út a jövő felé

A digitális névjegykártyák nagyon fontos szerepet játszanak az üzleti életben, és a jövőben várhatóan még fontosabbak lesznek. Ezen névjegyek egyszerűbbek és kényelmesebbek, mint a hagyományos papíralapú változatok, mivel könnyen megoszthatóak, könnyen elérhetőek és mindig a legfrissebb információkat tartalmazzák. Emellett környezetbarátak és biztonságosak is, így nagyon fontos szerepet játszanak az üzleti életben.

Ahhoz, hogy a modern névjegykártyák hatékonyan működjenek, fontos, hogy az üzleti életben is tudatosan használják őket. Az üzleti kapcsolatoknak meg kell érteniük, hogy miért fontos a digitális névjegykártya használata, hogyan kell használni és kezelni a személyes adatokat, és hogyan lehet biztonságosan megosztani és tárolni ezeket az adatokat.

Az online névjegyek tehát nagyon fontos eszközök az üzleti kapcsolatok építéséhez és fenntartásához, és a jövőben várhatóan még fontosabbak lesznek. Minindenkinek fel kell készülnie az elkövetkező időkre, és meg kell tanulniuk használni és kezelni a digitális névjegykártyákat, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki belőlük.

Környezetbarát megoldás

A digitális névjegykártyák előnyeinek egyik legfontosabb része azok környezetbarát volta. A papíralapú névjegykártyák gyakran csak egyszeri használatra szolgálnak, és amikor már nincs szükségünk rájuk, akkor egyszerűen kidobjuk őket. Ez azonban rendkívül káros lehet a környezetre, hiszen a papír tömeges mennyiségű használata rengeteg fát és vizet igényel, és a papírhulladék is nehézkesen lebomló anyag.

A digitális névjegykártyák azonban teljesen környezetbarátak, hiszen nem igényelnek papírt és más nyomtatói kellékeket, és nem termelnek felesleges hulladékot sem. Ez nemcsak a környezetet védi, hanem a vállalkozásoknak is pénzt takarít meg az anyagi kiadásokon. Próbáld ki te is ezt az innovatív és minden ízében előremutató, modern megoldást!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.