Egy exkluzív fogadásra vagy hivatalos? Színvonalas bálba készülsz, ahol a luxus, a pompa áll a középpontban? Fontos emberekkel találkozol, akik sokat adnak a minőségre, a külsőségekre, a megjelenésre? 

Gyönyörű ruhád tökéletesen áll rajtad, a cipőd is harmonizál vele, s így egységben tükrözik az ünnep fényét és tiszteletét. A fodrászod kifogástalan munkát végzett, frizurád makulátlan. Utolsó simításként magadra fújod legjobb parfümöd az indulás előtt, majd hívsz egy taxit. 

Hogyan érkezz stílusosan egy rendezvényre?

A taxi késik, így te sem érsz oda időben a helyszínre, ráadásul a sofőr sem volt kedves, s nem is a legrövidebb útvonalon ment. Ennek ellenére egy vagyont fizetsz, majd leparkol valahol, te pedig örömmel szállsz ki végre a rideg hangulat kínzó csapdájából. Nem! Menjünk vissza a parfüm fújásához!

Tehát: utolsó simításként magadra fújod legjobb parfümöd az indulás előtt, majd kisétálsz az ajtón, és ott vár rád a PLS Partylimuzin luxusautója az egyenruhás sofőrrel, aki mosolyogva fogad, és te a legnagyobb örömmel szállsz be a kifogástalanul tiszta és ragyogó limuzinba. 

Már bent ülnek a luxusautó bőrkanapéján az utastársaid, akikkel együtt haladtok a legnagyobb kényelemben a partira. A többieket felveszitek útközben, együtt elfogyasztjátok a behűtött, finom pezsgőt az út során, közben vidáman integettek a tetőablakon a járókelőknek és a többi autósnak. Így már jobban hangzik, ugye?

Fényképezni kötelező! 

Az autóban elengedhetetlen a fényképek készítése, hiszen nemcsak szívünk őrzi az emlékeket, hanem a fotók is segítségünkre lehetnek ebben. Arról nem is beszélve, hogy ilyen módon meg tudjátok osztani az ismerősökkel a varázslatos élményt, amit a limuzin nyújtott nektek.

Ha van rá idő, lehetőség és igény, a sofőr elvisz benneteket népszerű helyszínekre is, ahol a limuzinnal a háttérben csodálatos fényképeket készíthettek. A limuzin egy olyan csodaautó, ami szinte fotózkodásra született, elengedhetetlen megörökíteni a fényűzést, amit nyújt ez a káprázatos utazás.

S hogy azonnali legyen az örömötök, indulhat a likeok vadászata, ha nincs mobilneted, az autóban a Wi-Fi segítségével rögtön kiteheted az irigylésre méltó képeket a közösségi oldalaidra. 

Megérkezés az ünnepi rendezvény helyszínére

Vége az izgalmas utazásnak, de folytatódhat a szórakozás a buli, a rendezvény helyszínén, ahol úriasan szállhattok ki a luxusautóból az álmélkodó szempárok kereszttüzében. A jól öltözött sofőr udvariasan kinyitja az ajtót, ti pedig sztárnak érzitek magatokat a kiszolgálás magas fokú minőségétől. 

Ez a csodás limuzinos kaland rányomja a bélyegét az egész estére, mert ennél szofisztikáltabb megérkezést egy rendezvényre el sem lehetne képzelni. Mindenki boldogan és élményekkel gazdagodva tölti az idejét a partin, mert kiváló volt a hangulat megalapozása. 

S nemcsak partikon remek ötlet, hanem házasulni készülő fiatal pároknak is elengedhetetlen esküvői kellék a luxuslimuzin. A legény- vagy leánybúcsún is nagyon népszerű a limuzinos partizás, akár városnézéssel vagy fotózással egybekötve.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.