A készenléti rendőrség indított büntetőeljárást egy 52 éves Csongrád-Csanád megyei férfival szemben, aki négy nővel élt együtt, akik tucatnyi gyereket szültek neki. A kegyetlen férfi gyakran összeverte élettársait, a tanyáján pedig három férfit is középkori körülmények között dolgoztatott reggeltől estig.

Kihasználta barátnőit

A Csongrád-Csanád megyei faluban, Óföldeák községben mindenki tudta, hogy a Romániából áttelepült L. Jenő évek óta négy nővel élt együtt, akik ráadásul tucatnyi gyereket szültek neki. A szörnyű férfi azonban semmit sem foglalkozott élettársaival, sőt barátnőit rendszeresen megverte, sanyargatta, és azzal zsarolta őket, hogy megöli valamennyiüket, ha nem végeznek Németországban prostitúciós tevékenységet. A tiltott szolgáltatásból a nők egy forintot sem kaptak, ugyanis a férfi minden pénzre azonnal lecsapott – írja a Blikk.

Óföldeákon kínozta áldozatait

Szörnyű életet élnek

L. Jenőék otthonából egész nap hangos gyereksírás szűrődik ki, de nemcsak a legkisebbek, hanem az anyukáik is zokognak, akik annyira félnek a férfitól, hogy nem is hajlandóak róla vagy a sötét titkairól beszélni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem mondanak semmit

“Igen, mi vagyunk Jenő élettársai, de ennél többet nem mondhatunk” – mondta a 32 éves P. Erika, aki L. Jenő kapcsán szintén a rendőrség látóterébe került, mivel végig tudta, hogy a férfi miben utazik, ráadásul legalább 4000 eurót ő is zsebre tett. A nő nem volt hajlandó vallani, azonban a szomszéd azonnal megnyílt a lapnak.

Magának élt

“Jenő soha nem akart beilleszkedni, öntörvényűen élt, nem érdekelte, mit gondol a falu róla. A nyitott kapun gyakran kiszöktek a kutyái, volt, amikor engem is megtámadtak” – mesélte a lapnak Géza, aki szerint a szabadon kószáló állatai miatt egyszer már Panni néni fel is jelentette a román stricit, mert amikor be akarta takarítani a lucernát, látta, hogy a birkák lelegelték az egészet.

Csak magával törődött

Géza szerint a román férfi annyira embertelen volt, hogy míg a saját gyerekeinek nem vett semmit, azok szakadt ruhában jártak, addig ő 40 milliós luxusautókkal furikázott. Amikor vendégségbe érkeztek a barátai, hajnalig tartó, dübörgő dorbézolást rendeztek, amit még a falu túloldalán is hallani lehetett.

Rabszolgákat tartott

L. Jenő borzalmas tettei közé tartozik az is, hogy a tanyáján három szerencsétlen férfit egész nap dolgoztatott, akik a munkáért cserébe kevés ételt és szállást kaptak, viszont pénzt semennyit sem. A rabszolgákra egy felügyelő vigyázott, aki az élettársakhoz hasonlóan nem mert válaszolni a kérdésekre.

Robotolnak egész nap

“Jenő családjához tartozom, nem mondhatok semmit. Azok az emberek pedig dolgoznak, nem érnek rá magukkal beszélgetni” – válaszolta a lap érdeklődésére a felügyelő, és rögtön vissza is sietett a munkához.

Semmijük sincs

A tanya közelében élő Piroska néni legutóbb még meg is szánta az egyik férfit, ugyanis az illető bekiabált hozzá, nincs-e véletlenül egy pár használt cipője, amit viselhetne. Piroska néni mondta, a fiának van kettő is, de azok valószínűleg nagyok lesznek rá, mire a férfi azzal válaszolt: nem baj, és azonnal le is dobta magáról a rossz gumicsizmát, és boldogan húzta fel a használt cipőket.

Hosszú börtönévekre számíthat

A nyomozók emberkereskedelem és kényszermunka miatt indítottak eljárást L. Jenővel szemben, akinek ha beigazolódik a bűnössége, akkor akár 11 évre is börtönbe kerülhet. Élettársát, a 32 éves P. Erikát pénzmosással gyanúsították meg, ő négy évre számíthat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A román férfi elfogása – Forrás: Police.hu