A rendőrök is meglepődtek azon, amit láttak. Egy oda nem illő pótkocsiban egy másik teherautó bújt meg. Semmi sem volt rendben a szállítmánnyal. Nem csak rosszul volt rögzítve, de még forgalmi engedélye sem volt, a 49 éves sofőr ellen szabálysértési feljelentést tettek.

A zsaruk is meglepődtek

A rendőrök az M6-os autópályán a Fácánkerti pihenőben egy járműszerelvény ellenőrzésekor észlelték a megdöbbentő szállítási módot.

Magyar rendszámú horrorkaraván

A Bátaszéki Autópálya Alosztály munkatársai október 13-án 18 óra 30 perckor az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 134-es kilométerszelvény közelében – a Fácánkerti pihenőben – intézkedtek egy magyar rendszámú járműszerelvény vezetőjével szemben.

Teherautó a teherautóban

Az ellenőrzés során az egyenruhások látták, hogy a tréleres vontató pótkocsiján egy másik – hátfal nélküli – teherautót rögzítettek, melynek rakterébe egy motor nélküli, törött kistehergépkocsit helyeztek el szabálytalanul.

Kész csoda

A sérült járművet pusztán két ékkel rögzítették a hátfal nélküli teherautó rakterébe, kész csoda, hogy az egy gázadásnál nem csúszott ki a raktérből.

Kivonták a forgalomból

Az intézkedés közben kiderült az is, hogy a járműszerelvénynek, mind a vontatóját, mind a pótkocsiját tavasszal kivonták a forgalomból, továbbá a jármű műszaki érvényessége is lejárt.

Szabálysértés

A teherautó sofőrjével, egy 49 éves lakiteleki férfival szemben a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

Felelőtlen autós

Horrorkaraván az M7-esen – Forrás: Facebook

Legutóbb nyár közepén írtun arról, hogy egy döbbenetesen felelőtlen autóst vettek észre a rendőrök az M7-esen, a Velencei pihenőnél. Szinte semmi sem volt rendben az autóval, a rakomány pedig kész csoda, hogy nem zuhant rá más autósokra.

Óriási többletsúly

Horrorkaraván Szigetszentmiklósnál – Forrás: Police.hu

Júniusban Szigetszentmiklósnál kapcsoltak le egy horrorkaravánt. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a furgon 4150 kilogramm többletsúllyal közlekedik.

Kiemelt kép: Horrorkaraván az M6-oson – Forrás: Police.hu