Három autó is egymásnak ütközött Budapesten, az Újpestet Budakalásszal összekötő Megyeri hídon. A karambol a budai oldalon, a hídfő közelében történt, Kecelen pedig egy 73 éves nő vesztette életét egy brutális balesetben.

Hármas karambol a hídon

Összeütközött három autó Budapesten, a Megyeri hídon, a budai hídfő közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hídon történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Furgon ütközött

Az ütközés következtében megsérült egy furgon, amely a tetőcsomagtartóján vas zártszelvényeket szállított. A furgon tetejéről lerepültek a szerelvények, amelyek az előtte haladó járműbe fúródtak.

Belecsapódtak a vasrudak a Daciába

Baleset a Megyeri hídon – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Volt sérülés is

A június 16-án történt balesetben egy személy megsérült, az MTI tudósítása szerint.

Zajlik a műszaki mentés

Baleset a Megyeri hídon – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Budapesttől nem messze halálos baleset történt

A rendőrség szerint egy másik balesetben egy autós elütött egy elektromos rokkantkocsival közlekedő, idős asszonyt. A szörnyűség Bács-Kiskun megyében, Kecelen történt, a Vasút utcában.

Elgázolta a rokkantkocsis nénit

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 16-án, 11 óra 10 perckor Kecel belterületén egy autós összeütközött egy rokkantkocsit vezető nővel. A 73 éves asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Feloldották az útzárt

A keceli baleset helyszínelésének idejére lezárta a rendőrség az érintett útszakaszt, kerülni a környező utcákon lehetett. Azóta a helyszínelést a rendőrök befejezték, az útzárat feloldották, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat a városban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baleset a Megyeri hídon – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán