Rendszeresen bántalmazta gyermekét és saját szüleit is az a nagykanizsai nő, aki tavaly nyáron kádba fojtva meg akarta ölni a nyolcéves fiát – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t. Az ügyészség emberölés előkészülete és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a horroranya ellen.

Rendszeresen ivott

Pirger Csaba az előzményekről azt közölte, hogy a jelenleg 39 éves nőnek 2017-ben tönkrement a kapcsolata a közös gyermekük apjával, mert az asszony rendszeresen fogyasztott alkoholt. Előfordult, hogy az üveget az akkor még csak 5 éves fia rejtette el az anyja elől, aki ezért meg is verte őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagykanizsai horroranya ellen emeltek vádat

Apjánál helyezték el a fiút

A nő alkoholfüggősége miatt a bíróság az apánál helyezte el a kisfiút, azonban a nő így is rendszeresen láthatta a fiát. Amikor látogatóba ment, akkor is ivott, sőt a szeszt gyakran nyugtatókkal együtt fogyasztotta.

Szüleivel is vitatkozott

A problémás anya számtalanszor összeszólalkozott a saját szüleivel is, akikkel nem egyszer tettlegességig fajult a vitájuk. A veszekedéseik miatt több alkalommal rendőri intézkedésre is szükség volt.

Apja ellen fordult

2020 tavaszán a nő a fia jelenlétében ismét bántalmazta az apját, aki néhány hónap múlva életét vesztette, az alkoholista anya pedig a haláleset után az akkor éppen megint nála lévő nyolcéves fiút hibáztatta ezért. A részeg, hisztérikus állapotban lévő nő a lakásban üldözte és ütötte a gyerekét, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli, közben az ezt megakadályozni próbáló nagymama is megsérült.

Fürdőszobába menekült

Az üldözés közben a kisfiú bemenekült a fürdőszobába, ahová az anyja is követte őt, közben pedig azt hajtogatta, hogy megöli a kisfiút. A kisgyereket vízbe akarta fojtani, ezért a kád csapját megeresztette, a fiút pedig a nyakánál szorongatta, hogy a fürdőkádba lökje, a gyerek csak a nagymama érkezésével tudott kimenekülni a szorításból.

Gyerek ment segítségért

A nő őrjöngése közben a nagymamának sikerült lefognia annyi időre a lányát, hogy a gyereket ki tudja küldeni az utcára segítségért. A félmeztelen kisfiú kiszaladt, majd egy járókelőt szólított meg segítséget kérve. A támadás miatt nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a kisfiú.

Ez is érdekelhet

Súlyos bűnökre kell felelnie az anyának

A Zala Megyei Főügyészség emberölés előkészülete és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat az agresszív anya ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay