Kényszerítés és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség két férfival szemben, akik a letartóztatásuk tartalma alatt újabb bűncselekményeket követtek el, ugyanis a velük egy zárkában lévő fogvartartottakat zaklatták.

A LEGFRISSEBB BŰNÜGYI HÍREKET ITT TALÁLOD!

Zárkatársaikat zaklatták

Az ügyészség közlése szerint azt amúgy egymással jó viszonyban lévő elkövetőket egy zárkába helyezték el, még tavaly ősszel, ahol azonban agresszívan léptek fel a cellatársaikkal szemben, kihasználva az erőfölényüket.

Nem mertek nekik ellentmondani

Azért, hogy a társaik ne merjenek ellentmondani nekik, a férfiak bántalmazással fenyegették, illetve kis erővel, sérülést nem okozva megütötték őket, de olyan is előfordult, hogy félelemkeltés céljából az egyik zárkatársukat rövid ideig egy nadrágból eltávolított madzaggal fojtogatták.

FRISS!

7 autót tört fel 3 hónap alatt: annyira aktív volt a tolvaj, hogy egyik alkalommel egyszerre 4 autót is kifosztott

Féltek a zárkatársak

A megfélemlített zárkatársakat ezután folyamatosan a ruháik mosására, a zárka takarításása, illetve a kapott ételük átadására kényszerítették. Sőt, ha a megfélemlített rabok kávét és cigarettát vettek a pénzükből, akkor az át kellett adniuk a vádlottaknak.

EZT SE HAGYD KI!

„Annyira sajnálom, hogy nem lehettem melletted, és nem védhettelek meg! Sajnálom, Anya” – egy bokorban találták meg az eltűnt édesanya holttestét

Jelentették az őröknek

A bűncselekményeket végül az egyik rab jelentette az őröknek ezután különítették el a két agresszív vádlottatt.

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI:

Ez vár most rájuk

Az ügyészség idősebb férfira hat, míg a fiatalabbra nyolc év fegyházat kért beismerés esetére.

Kiemelt kép: Illusztráció