Az Útinform közleménye szerint baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél szerda hajnalban.

Gödöllő térségben történik terelés

Vásárosnamény felé a forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autópályán feküdt a holttest

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Még nem tudják, ki az áldozat

Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van. A haláleset pontos körülményeit vizsgálják

Óriási dugó várható

A baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

Néhány napja is történt baleset az M3-ason

A Kékvillogo.hu is megírta, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság akkori tájékoztatása szerint egy utasokat szállító kisbusz és egy kamion ütközött Ecséd térségében.

A forgalom egy sávon haladt

Egy kisbusz és egy kamion ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken reggel – Ecséd térségében, a 65. és a 66. kilométer között; a forgalom egy sávon halad – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Nyolcan utaztak a kisbuszban

A tájékoztatás szerint a kisbuszon nyolcan utaztak. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad, emiatt torlódik a forgalom.

Április elején is nagy baleset volt az M3-ason

Ahogy arról korábban a kekvillogo.hu is írt, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött Ófehértó térségében, közölte honlapján a rendőrség.

Hárman megsérültek

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 8-án 12 óra 30 perckor az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek.

Forgalomkorlátozás volt

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban halad. „Kérjük a járművezetőket, hogy az utakon fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!” – kérte közleményében a hatóság.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI