Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint egy utasokat szállító kisbusz és egy kamion ütközött Ecséd térségében.

A forgalom egy sávon halad

Egy kisbusz és egy kamion ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken reggel – Ecséd térségében, a 65. és a 66. kilométer között; a forgalom egy sávon halad – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyolcan utaztak a kisbuszban

A tájékoztatás szerint a kisbuszon nyolcan utaztak. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad, emiatt torlódik a forgalom.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Április elején is nagy baleset volt az M3-ason

Ahogy arról korábban a kekvillogo.hu is írt, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött Ófehértó térségében, közölte honlapján a rendőrség.

Hárman megsérültek

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 8-án 12 óra 30 perckor az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek.

Forgalomkorlátozás volt

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban halad. „Kérjük a járművezetőket, hogy az utakon fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!” – kérte közleményében a hatóság.

Az 1-es főúton tragédia történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta árokba borult egy autó péntek délután az 1-es főúton, Ácsnál, a sofőr életét vesztette. A tájékoztatás szerint az autót vezető eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a kocsi árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az M4-esen szalagkorlátnak egy autós

Közúti közlekedési baleset történt az M4-esen Tiszapüspökinél 2023. április 7-én 11 óra 10 körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Budapest irányába a külső forgalmi sávban, mikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett végzik, közölte honlapján a rendőrség.

Szentgotthárdi tragédia

Amint azt a Kékvillogó is megírta meghalt az intenzív osztályon az a 16 éves fiatal lány, aki szerdán utazott abban az autóban, ami súlyos balesetet szenvedett Szentgotthárdnál.

Szörnyű baleset történt

Mint megírtuk a rendőrség tájékoztatása szerint egy 17 éves szentgotthárdi fiatal személyautóval közlekedett 2023. április 5-én, 20 óra 30 körüli körüli időben a 7454-es számú úton Magyarlak felől Szentgotthárd irányába, amikor haladása során a 9-es kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg autójával. 

Árokba csúszott a kocsi hátulja

A 112press.hu információi szerint a gépkocsi vezetési rutinnal még nem rendelkező sofőrje egy enyhén balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott, majd egy hirtelen kormánymozdulat után átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a gépkocsi hátulja árokba csúszott.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/MTI