Galambos Lajos alig egy hetet töltött a baracskai börtönben, de aztán olyan rosszul lett, hogy mentővel kellett kórházba szállítani. A zenész jogi képviselője szerint az alapbetegségén felül az lehetett a probléma, hogy Lajcsi az elmúlt hét napban alig evett.

Pénteken dőlhet el a sorsa

A brosonline.hu cikke szerint pénteken derül ki, hogy a zenész továbbra is a berettyóújfalui börtönkórházban marad, vagy visszaszállítják Baracskára. Ami biztos, hogy még számos vizsgálat vár rá, azok eredményeinek függvénye lesz, hogy mi a következő lépés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szerdán került kórházba

Galambos Lajost mentő szállította a baracskai börtönből Berettyóújfalura, az ottani börtönkórházba. A kiszivárgott információk szerint a zenész a rácsok mögött töltött egy hete alatt alig vett ételt magához, az alapbetegségén kívül emiatt került olyan egészségi állapotba, ami indokolta a kórházi ellátást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eleve betegen ment be

Mentővel jelent meg a baracskai büntetés-végrehajtási intézet kapujában. Lajcsi természetesen nem feltűnést akart kelteni, az általános kondíciója már akkor megkívánta, hogy kéznél legyen a szakfelügyelet, ha hirtelen baj van

Gyógyíthatatlan betegségéről beszélt

Lajcsi korábban beszélt a gyógyíthatatlan betegségéről is, ami szerinte lehetetlenné teszi, hogy a rá jogerősen kiszabott 3 év hat hónapos büntetését börtönben töltse el. A fellebbezését azonban elutasította a bíróság, így muszáj volt bevonulnia.

A börtönkórház nem volt betervezve

Amikor Galambos Lajos számára egyértelművé vált, hogy nem lehetséges háziőrizetbe vonulnia, elfogadta a sorsát. Felkészült arra, hogy egy cellában tölti az elkövetkezendő minimum egy évet, mivel a jó magaviselet miatt harmadolhatják a büntetését.

Hét napig alig evett

A zenész ügyvédje szerint erre azért volt szükség, mert Galambos alig vett magához ételt, így nagyon legyengült a szervezete. Lajcsira a hírek szerint több vizsgálat is vár, úgy tudjuk, hogy ma, azaz pénteken talán már meg tudják mondani az orvosok, hogy meddig kell kórházban maradnia.

Az is lehet, hogy sokáig marad kórházban

A zenész ügyvédje elmondta, hogy az orvosok a vizsgálatok elvégzése után tudnak csak biztosat mondani, de egyáltalán nincs kizárva, hogy nem mostanában engedik ki Lajcsit.

A vizsgálat után derül ki minden

Nyilván a vizsgálati eredmények ismerete nélkül nem tudunk mit nyilatkozni, de sajnos benne van a pakliban, hogy Lajcsi hosszabb ideig marad a kórházban – mondta a Bors megkeresésére dr. Csontos Zsolt, a zenész ügyvédje

Az ügyvédje még elmondta

„A családja természetesen nagyon aggódik emiatt, de igyekszem őket is megnyugtatni, hogy a szerettük akár a börtönben, akár a börtönkórházban szakszerű ellátást kap, vigyáznak rá. Ez nyilván sovány vigasz egy ilyen helyzetben, de sajnos most nincs mit tenni, csak várni tudunk. Aztán meglátjuk.”

500 milliós házat árul Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi arról beszélt a TV2 Tények című műsorában, hogy eladja a budapesti Sas-hegyen lévő, 22 szobás villáját eladja. Úgy tudjuk, az ingatlan értéke meghaladja az 500 millió forintot.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: TV2