Holttestet találtak Budapesten, az Árpád úton egy panelház előtt. A rendőrség jelenleg is helyszínel.

Hajnalban érkezett a bejelentés

Ripost úgy tudja, hogy a rendőrségre hajnali 4 óra után érkezett a bejelentés arról, hogy egy holttest fekszik az Árpád úti panelház előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, mi történt pontosan

A portál azt is írja, egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt-e, a BRFK kommunikációs osztálya annyit közölt, hogy bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, az esetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Pár hete a Váci úton zuhant ki egy nő az erkélyről

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt  kiszakadt egy erkély korlátja egy Váci úti társasházban. A harmadik emeletről egy nő esett ki, aki a helyszínen meghalt.

Kapcsolódó:

Baráti összejövetel

A tragédia kapcsán a Blikk  azt írta, hogy egy baráti összejövetelt tartottak a lakásban, az 53 éves áldozat, valamint a lakás bérlője azonban mindössze néhány órával korábban találkoztak össze egy szórakozóhelyen, ahonnan aztán ismerőseikkel kiegészülve távoztak, majd mentek fel a Váci úti lakásba.

Próbáltak utánanyúlni, de már nem tudták elkapni

A portál megpróbált beszélni a lakás 28 éves bérlőjével, ám ő annyira az események hatása alatt vol még mindig, hogy egyszerűen képtelen volt beszélni a történtekről. A lap munkatársainak azonban sikerült beszélni a férfi éppen távozó édesanyjával, aki elmondta: ” Egy kisebb baráti társaság tartózkodott a fiamnál. A hölgy az egyik ismerősével volt kint az erkélyen, amikor nekidőlhetett a falának. A társa próbált utánanyúlni, de már nem tudta elkapni. A gyerekem azonnal lement, próbált segíteni a nőnek. A fiam végig fogta a kezét, amíg meg nem halt. Le a kalappal előtte, ő egy igazi hős!”

A szomszédok a puffanásra lettek figyelmesek

Tovább a szomszédok is megszólaltak, akik elmondták, nem ismerték közelről a lakásban élőket, de gyakran látták őket, valamint hallották őket bulizni. “Már aludtunk, amikor egy nagy puffanást hallottunk. Előtte dübörgött valahol a zene. Azt hittük, hogy valaki leesett az ágyról, ezért nem is foglalkoztunk vele. Csak reggel tudtuk meg, hogy mi történt ” – fogalmazott a lapnak az egyik ott lakó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Újpest-Káposztásmegyeriek Facebook