Holtan találtak egy újszülött csecsemőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az anya állítólag nem tudta, hogy gyermeket vár, meglepődött, amikor megindult a szülés

Holtan találták a csecsemőt

Holtan találtak egy újszülött csecsemőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rohodon. Az anya nem tudta, hogy gyermeket vár. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megindult a szülés

Az asszonynál kedd reggel indult meg a szülés, gyors vajúdás után született meg a kislány. Állítólag a nő ezen nagyon meglepődött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

3 gyereket fogadtak örökbe

A nőnek és férjének nem volt eddig közös saját gyermeke. Nagyon szerettek volna, ezért nemrég úgy döntöttek, három picit örökbe fogadnak egy intézetből – írja a Blikk.

Elvitte a gyámhatóság

A három örökbefogadott gyereket kedd reggel a gyámhatóság elvitte a házból és biztonságba helyezte. Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Jómódú családról van szó

A település lakói döbbenten állnak az eset előtt. Hiszen Henriette és férje jómódban, csöndesen, békében éltek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Hasi görcsökre panaszkodott

Néhány hete írtunk arról, hogy egy 35 éves somogyi nőhöz kérték a mentők segítségét a hétvégén, mert erős hasi görcsei voltak. A kiérkező mentősök megvizsgálták a fiatal asszonyt, akinél hamar kiderült, hogy a panaszait a szülési fájdalmak okozták.

Otthon megszülte a gyereket

A nő ugyan kétkedve fogadta a diagnózist, de sok ideje nem volt morfondírozni a történteken, a mentősök pedig még a helyszínen világra segíthették az egészséges újszülöttet.

Kórházba vitték őket

A kislányt és a meglepett édesanyát a helyszíni ellátást követően, stabil állapotban vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció