Pillanatok alatt történt minden. A rendőrök olyan gyorsan fogták el a két drogkereskedőt, hogy azoknak esélyük sem volt a menekülésre. A gyanú szerint az egyik kábítószer-kereskedő külön droglabort is üzemeltetett. A két férfitől eddig 30 millió forint értékben foglaltak le kábítószert. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Gyors rajtaütés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói július 12-én délután fél hatkor csaptak le két férfire a 23. kerületben egy kereszteződésben. A rövidnadrágos rendőrök pillanatok alatt ugrottak ki az autóból és azonnal földre nyomták a BMW-s dílert, akinek esélye sem volt elmenekülni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fülest kaptak

A zsaruk fülest kaptak, pontosan tudták mikor, kit kell keresni és várhatóan kábítószert is találnak. Nem tévedtek. Két férfit kapcsoltak le, mint kiderült drogkereskedők és éppen adás-vétel zajlott közöttük.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Droglabor a lakásban

A rendőrök átkutatták a két díler autóját és lakását is, amely során a kábítószergyanús anyagokon kívül S. Józsefnél egy kulcsot is találtak, ami egy általa bérelt 20. kerületi lakás ajtaját nyitotta. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi itt állította elő és porciózta ki az eladásra szánt drogot.

Luxusautók és pénz

Eddig a két férfitől több nagyértékű autót, motort, telefonokat, készpénzt, a drog előállításához szükséges vegyi anyagokat, illetve több mint 12 kiló kábítószert – elsődleges szakvélemény szerint marihuánát és amfetamint – is lefoglaltak.

30 millió forint

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke összesen 30 millió forint. A feltételezett elkövetők, S. József és T. Sándor elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Akció Kistarcsán is

Alig egy hete egyszerre 16 rendőr indult bevetésre Kistarcsán. Ők is fülest kaptak, kihez kell menni és ott várhatóan mit találnak. Jó infóik voltak, mert kábítószert és sok pénzt foglaltak le, ráadásul körözött bűnözőket is elfogtak.

Gyerekeknek is adtak drogot

Szintén most júliusban egy akciósorozat eredményeként Budapesten, valamint Pest, Fejér, Tolna és Baranya megyék településein kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat is eljárás alá vont a hatóság. A lefoglalt drog feketepiaci értéke közel 40 millió forint. A dílerek nem voltak válogatósak, kiskorúaknak is eladtak kábítószert.

Drogügylet a benzinkúton

Júniusban egy benzinkúton csaptak le a rendőrök egy drogügylet közepén két fogyasztóra és egy terjesztőre. Akkor a gödöllői és a Pest megyei rendőrök érkeztek a helyszínre.

Tettenérés Pécsen is

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei június 29-én délután egy összehangolt akció keretében két férfit és egy nőt fogtak el Pécsett. Az egyik férfi éppen drogot adott el a másiknak, amikor tetten érték őket a rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó az elfogásról

Kiemelt kép: részlet a videóból