Egyszerre 16 rendőr indult bevetésre Kistarcsán. Fülest kaptak, kihez kell menni és ott várhatóan mit találnak. Jó infóik voltak, mert kábítószert és sok pénzt foglaltak le, ráadásul körözött bűnözőket is elfogtak.

Akció Kistarcsánál

A Kistarcsai Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó településekre 16 rendőr indult július 8-án hajnalban bevetésre. Kezdetnek 4 óra 10 perckor egy kerepesi címre érkeztek, ahonnan a több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves Cs. Zoltán Bencét állították elő. A fiatal férfivel szemben több büntetőeljárás is folyamatban van, a rendőrök őrizetbe vették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kopogtattak az ajtón

Alig egy óra múlva már K. Dániel lakásának ajtaján kopogtattak, mivel információjuk volt, hogy a férfi lakásában kábítószert találnak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kábítószer került elő

Gyanújuk nem volt alaptalan, a helyszínen végzett kutatás során a rend őrei egy mérleget, 70,6 gramm kábítószergyanús fehér port, 38,5 gramm kábítószergyanús anyagot és növényi származékot, valamint közel 1.7 millió forintot, 620 horvát kunát és 120 eurót találtak és foglaltak le.

Amfetamin

A férfivel szemben alkalmazott gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott, a lefoglalt anyag az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján amfetamin. Kihallgatása során a gyanúsítással szemben panasszal nem élt, elmondása szerint az otthonában található anyagot saját használatra vásárolta.

Letartóztatták

K. Dánielt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Garázdaság

Az akció alatt intézkedés alá vonták továbbá Gy. Norbert 37 éves mogyoródi lakost, akit a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt körözte.

Nem ment börtönbe

H. László 36 éves csömöri lakost is lekapcsolták, ellene a Fővárosi Törvényszék adott ki körözést, mivel jogerősen kiszabott 90 nap szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

Eredményes rendőrök

Elfogták P. Ádám 31 éves keszthelyi lakost is, akivel szemben a Veszprémi Járásbíróság csalás miatt rendelt el körözést. A kistarcsai zsaruk mindhármukat előállították, eredményes napot zártak az egyenruhások. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a rendőrség videós összefoglalója

Kiemelt kép: illusztráció