A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. június 29-én délután egy összehangolt akció keretében két férfit és egy nőt fogtak el Pécsett. Az egyik férfi éppen drogot adott el a másiknak, amikor tetten érték őket a rendőrök.

Hónapok óta terített

A gyanú szerint egy 49 éves pécsi férfi hónapok óta kábítószert árult. A rendőrök akkor fogták el, amikor épp kábítószergyanús anyagokat adott át pénzért cserébe egy 45 éves bonyhádi férfinak egy pécsi parkolóban. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kristályos anyag

Az eladótól közel 200 000 forintot, valamint bruttó 12 gramm kábítószergyanús kristályos anyagot, a vevőtől pedig bruttó 29,8 gramm kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot foglaltak le a nyomozók.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó az elfogásról:

Házkutatás

A díler pécsi lakásán – ahol egy 35 éves gyöngyfai nővel élt – kutatást tartottak a nyomozók, amely alkalmával több mint 600 000 forintot, összesen bruttó 189 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá 35 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak és foglaltak le.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Előállították őket

A rendőrök a két férfit és a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Helyszíni felvétel:

Fotó: police.hu

Nyomozás indult

A 49 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a letartóztatását. A másik férfi és a nő ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet