Soha nem árt alaposan felkészülni az együttlétekre, azonban a legtöbb embernek ez csupán a tisztálkodást jelenti. Akad persze pár ember, aki megadja a módját, és csábos fehérneműt, esetleg extrább alsónadrágot vesz fel, de ez még akkor is csak a jéghegy csúcsa.

Nem árt ugyanis felkészülni azokra a nem várt fordulatokra, amikor valamiért nem úgy alakulnak az események, ahogy elsőre vártad volna. Ilyen többek között az, amikor nem ölt testet a vágy, aminek igazából ezer oka lehet. Mai cikkünkben ennek járunk most utána!

Mindig jól jön egy kis segítség!

A félreértések elkerülése végett nem árt tisztázni, hogy a nem megfelelő nedvesedés a hölgyek részéről nem ritka, egyben nem minősülhet soha a vágy fokmérőjének. Ahhoz, hogy úgy érezd, “vágyaimat a Vágyaim.hu síkosítóival megélhetem”, feltétlenül kell, hogy legyen nálad otthon vagy legalábbis kéznél ebből a csodaszerből.

Ritkább eset, ha valaki genetikai vagy egészségügyi okokból nem képes arra, hogy kellően benedvesedjen, ez ugyanakkor semmiképpen sem jelenti azt, hogy őt frigidnek lehetne nevezni. Távolról sem. Sőt, bárkivel előfordulhat ez a helyzet, hiszen a stressz, a szorongás, bizonyos gyógyszerek kiválthatják a hüvelyszárazságot.

Éppen ezért érdemes elébe menni a dolgoknak, és tartani egy-két fajtát az éjjeliszekrényedben vagy épp a retikülödben!

Milyen síkosítót válassz?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hiszen ha megnézed a Vágyaim.hu síkosítóinak a kínálatát, elsőre talán elveszettnek is érzed majd magad. Ám ha továbbolvasod mai írásunkat, akkor könnyebben rá fogsz találni a tökéletes darab(ok)ra!

A vízbázisú síkosítók talán a leguniverzálisabbak, hiszen a legtöbb szexuális segédeszköz használata során bevethetők, sőt óvszer mellett is kitűnően alkalmazhatóak, és a legkevésbé allergizálóak. Hátránya, hogy hamarabb elpárolog, így többször is pótolni kell az együttlét során.

Az olaj- vagy szilikonbázisúak már kicsit másabb kategória, mert bár vízben sokkal jobb használni őket, ügyelni kell arra, hogy az ágyat, ágyneműt össze ne kenjük vele, illetve az utóbbi például nem kompatibilis a szexuális játékszerekkel.

Természetesen akadnak már exta változatok is, így van, amelyik kifejezetten anális szexre való, amelyik ehető, sőt olyan is, ami hevítő hatású, és ezzel bizony plusz örömökhöz juttatja a feleket.

Bátran kísérletezzetek!

Persze, jól tudjuk, hogy nem egyszerű dolog ez, hiszen az ember akarva-akaratlanul elég gátlásos ebben a témában, ám szerencsére a fent említett webáruház minden információt a rendelkezésedre bocsát a síkosítókat illetően, így még csak kérdezned sem kell, a termékleírásokban, a blogokban megtalálsz mindent. 

Így nincs most más hátra, mint kiválasztani a tökéletes darabot, és élesben kipróbálni, hogy mennyire megy vele gördülékenyen az örömszerzés!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.