A konyhabútor a konyha legmeghatározóbb eleme, melynek a kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. A bútornak tökéletesen kell illeszkednie a rendelkezésre álló térbe, és ki kell elégítenie az igényeket. Komplett konyhablokkal azonban egyszerűen és gyorsan megvalósítható az álomkonyha. 

A konyhabútor aktív használatnak van kitéve

Egy pillanat alatt beleszerethet a kiszemelt konyhabútorba, de a kinézet még nem minden, ugyanis strapabírónak és praktikusnak kell lennie, hiszen mindennapos használatban lesz.

A MÖBELIX konyhablokk választékában kopásálló anyagból készült időtálló bútorokat talál. A masszív és ellenálló munkafelület és a praktikus tárolásra tervezett szekrények, fiókos elemek megkönnyítik a konyhai tevékenységeket.

Vegyük figyelembe a főzési szokásainkat

Mielőtt megvásároljuk az új konyhablokkot, gondoljuk át, hogy milyen gyakran kívánjuk használni. Szolid kétszemélyes vacsorák és gyors reggelik készítésére vagy rendszeresen nagy családi összejövetelekre kívánunk sütni-főzni? Egy kis garzonba elegendő a pár elemből álló blokk is, míg egy nagycsalád részére egy terjedelmesebb sarokkonyha a megoldás.

Ha szeretünk betárazni tartós élelmiszerekből, főzési alapanyagokból, akkor a sok fiókkal és szekrénnyel rendelkező bútor a megfelelő választás. A munkafelület minden esetben legyen kemény és alkalmas a konyhai előkészületekhez, keményfából, gránitból, márványból is készülhet. Természetesen mindegyik anyagtípusnak megvannak az előnyei és hátrányai is, rajtunk áll, hogy melyik mellett döntünk.

A bútor anyaga

Maga a bútor számos alapanyagból készülhet, és a felületkezelés is eltérő lehet. Választhatunk tömör fából készült bútort, de a faalapú anyag is teljesen természetes hatású. A színválasztás pedig az ízlésünktől függ. A MÖBELIX áruházban az előre összeállított konyhablokkok megkönnyítik a dolgunkat, hiszen nekünk csak a design alapján kell kiválasztanunk a praktikum mellett a számunkra megfelelőt.

Annak érdekében, hogy harmonikus legyen az összhatás, hangoljuk össze a konyhabútor és az étkezőgarnitúra színét és anyagát. Sokkal kifinomultabb és elegánsabb lesz az összkép, főleg, ha egy légtérben kapott helyet a konyha és az étkező.

A konyhablokk előnye

A blokk óriási előnye, hogy nem kell külön-külön kiválogatni azokat az elemeket, amikre szüksége van és hosszasan tervezgetni, hogy összeálljon a komplett bútor. Csupán a helyiség méreteit és a főzési szokásokat kell figyelembe venni a konyhablokk kiválasztásakor.

Ha a gyors és gazdaságos megoldások híve…

Akkor Önnek a konyhablokk a megoldás. Köztudott, hogy egy új konyha megterveztetése, gyártása és beépítése magas költségekkel jár. De nemcsak az anyagiak jelentenek megterhelést, hanem számolni kell a kellemetlenséggel, várakozással is. Ha a praktikusabb megoldás mellett dönt, akkor csupán annyi a dolga, hogy kiválasztja a komplett, már előre összeállított konyhabútort, és élvezi az új konyháját.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.