Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt egy 20 éves fiatalt gázolt el az M3-as metró a Nagyvárad téri megállónál. A fiú éppen az érkező szerelvény elé zuhant, ami ezután még tíz métert haladt. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek, az embereket pedig kiterelték a megállóból. A Katasztrófavédelem most a helyszínről tett közzé egy videót, valamint képeket is közöltek.

Metró elé esett egy ember

A helyszínről származó információink szerint az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál egy ember beesett a metró elé. A szerelvény Kőbánya-Kispest felől érkezett. Az embereket kiterelték a megállóból, majd nem sokkal később a tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tíz métert haladt még előre

Egyelőre nem tudni, hogy az illető rosszul lett, vagy szándékosan ugrott a metrókocsi elé. Az Index úgy tudja, a szerelvény még tíz métert haladt előre, miután az illető beesett elé.

Helyszíni felvétel:

A mentés pillanatai

A helyszínről most a Katasztrófavédelem tett közzé egy videót a mentés pillanatairól, posztjukban pedig azt írják, a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók a sérültet hordágyon a peronszintre emelték, és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

Fotó a helyszníről:

Helyszíni felvétel:

Már nem lehetett rajta segíteni

A fiú életét azonban már nem lehetett megmenteni, a 24.hu megkeresésére a BRFK elmonda, a 20 éves fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Katasztrófavédelem