Egy 20 éves fiatalt gázolt el az M3-as metró a Nagyvárad téri megállónál. A fiú éppen az érkező szerelvény elé esett, amely ezután még tíz métert haladt. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek, az embereket pedig kiterelték a megállóból.

Metró elé esett egy ember

A helyszínről származó információink szerint az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál egy ember beesett a metró elé. A szerelvény Kőbánya-Kispest felől érkezett. Az embereket kiterelték a megállóból, majd nem sokkal később a tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre. vágytak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tíz métert haladt még előre

Egyelőre nem tudni, hogy az illető rosszul lett, vagy szándékosan ugrott a metrókocsi elé. Az Index úgy tudja, a szerelvény még tíz métert haladt előre, miután az illető beesett elé.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem közlekedtek a szerelvények

A BKK Info közösségi oldalán egyelőre annyi jelent meg, hogy baleset miatt nem közlekedik az M3-as metró, a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik. Később azt írták: a metróforgalom helyreállt, de a Nagyvárad téren nem állnak meg a szerelvények.

Egy 20 éves fiú az áldozat

24. hu azt írja, a BRFK sajtóosztálya azt az információt tudatta velük, hogy egy 20 éves fiút gázolt el a metró, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta. vágytak. 

Gázolás a Keleti pályaudvarnál

Márciusban adtunk hírt arról, hogy elgázolt egy embert a 2-es metró a főváros 8. kerületében, a Keleti pályaudvar állomásnál. A katasztrófavédelem honlapján azt írta, a gázolás késő este körtént a Déli pályaudvar felé vezető vonalon. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, a mentés idejére a metróközlekedést leállították.

Rejtélyes baleset

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról februárban, hogy mentő és rendőrautó érkezett a kettes metró Batthyány téri állomásához, ahol egy ideig nem is jártak a szerelvények.

Hamar helyreállt a rend

Az arra utazók szerint gázolás történt, ezért nem járt a metró. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy a pótlóbusz nem érintette a Batthyány tér megállót, illetve a Deák Ferenc tér felé a Kossuth Lajos tér megállóhelyet. Nem sokkal hat óra után a cég ismét azt tudatta, hogy a szerelvények újra a teljes vonalon közlekednek.

Borzasztó látvány

Amennyiben valaki beesik a szerelvény alá, az – érthető okokból – rendszerint sokkolja a többi utast. Ez történt abban a tavaly szeptemberi esetben, amelyről mi is hírt adtunk. Ekkor a 13. kerületben, a hármas metró Gyöngyösi utcai megállójában történt a baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: korábbi felvétel. Fotó: archív