Gyorsan bíróság elé állítja a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség azt a volt katonát, aki június közepén a földre tepert és magáévé akart tenni egy várandós nőt Miskolcon. A férfi tagadta a bűnösségét, és azt állította, hogy nem ő követte el a bűncselekményt.

Mögé lépett és fojtogatni kezdte

A vádirat szerint a 35 éves férfi követte a 30 év körüli várandós nőt, majd egy lépcsőn mögé lépett és lerántotta a földre, majd fojtogatni kezdte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felhívta a segélykérő központot

A férfi behúzta a nőt a lépcső melletti erdős részre és olyat akart tenni vele, amit a nő nem akart. A hölgynek azonban eközben sikerült felhívnia a segélyhívó központot, ezért az elkövető elmenekült – közölte az ügyészség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Követte a nőt

A gátlástalan módon, útonálló jelleggel elkövetett bűncselekmény tervszerűségére utal, hogy a férfi huzamosabb ideig, a munkahelyétől követte a nőt, majd miután elmenekült, ruhát cserélt.

Gyors nyomozás

A Miskolci Rendőrkapitányság és a nyomozó főügyészség példaértékű együttműködésének köszönhetően gyorsan lezárták a nyomozást, s hamarosan bíróság elé is állíthatják a férfit, akinek az elkövetéstől számított három napon belül meg is szüntették a munkaviszonyát.

Hét év, ha beismeri, mit tett

Az ügyészség hét év fegyházat és hét év közügyektől eltiltást kért a volt szakaszvezetőre arra az esetre, ha meggondolja magát és az előkészítő ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyalás jogáról is.

Érthetetlen, ami történt

Forrás: Ügyészség

Felszívódott az elkövető

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy eltűnt az a 38 éves férfi, aki a kocsija mögé kötve húzott maga után egy fiatal nőt. A család szerint K. Gábor meg akarta ölni a lányt, mert nem szeretett volna külföldön prostituáltként dolgozni. A rendőrök már körözik az elkövetőt.

Autója után kötözte a lányt

A lány családja szerint Gábor a hazug szerelem után a frissen hozzá költöző szerelmét is arra akarta rávenni, neki dolgozzon prostituáltként külföldön, így szerezzenek pénzt a közös életükhöz. Amikor a lány erre nem volt hajlandó, bezárta a lakásukba, megverte, majd úgy akarta megtörni az ellenállását, hogy az autója után kötözte őt. Egyre nagyobb gázt adott, s az úton eleső fiatalt métereken át vonszolta az egyre gyorsabban haladó autójával.

Segítséget tudott kérni

A fiatal lánynak az volt a szerencséje, hogy a kötél elszakadt, ő pedig – minden erejét összeszedve, a sebei ellenére – felállt, majd befutott az első házba segítséget kérni. Ezt látva Kállai még nagyobb gázt adott, eltűnt, s azóta sem őt, sem az autóját nem látta senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció