Egy személyautó csapódott fának Ebes és Hajdúszovát között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fának csapódott

Közúti közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényében december 7-én 10 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem élte túl

 A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útzár

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a 4-es számú főút felé lehet.

Fokozott figyelmet kérnek

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében ezúton is kéri a közlekedőket, hogy a megváltozott időjárási, út és látási viszonyoknak megfelelően fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek.

Brutális baleset a 4-es úton

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy édesanya és újszülött csecsemője, valamint egy férfi halt meg egy brutális balesetben, Debrecen közelében.

Kigyulladt a gépkocsi

 Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el – közölte a rendőrség.

Felfoghatatlan tragédia

A szabályosan közlekedő autóban a fiatal édesanya és az újszülött gyermeke sérültek meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak rajtuk segíteni.

Világra segítették a babát

A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor császármetszéssel világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt.

Az apa és a testvér túlélte

A kocsiban ülő édesapa és a hároméves kislányuk túlélte a balesetet. A harmadik áldozat pedig a másik autót vezető férfi, akinek a kocsija ki is gyulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció