Hiába kanyarodott az út, a sofőr egyenesen ment tovább, ahol egy ház volt. Gyorsan lelépett, de később még is csak megjelent a baleset helyszínén. Finoman szólva is szabálytalanul közlekedett.

Letért az útról

Kedden késő este egy 20 éves fiatalember Törökbálint központja felé autózott a Diósdi úton, egy Ford Fiesta volánja mögött. A Jázmin utcai elágazáshoz érve valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem követte a főút vonalvezetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kerítés tetején kötött ki

Egyenesen keresztül haladt a Diósdi úton, behajtott a Jázmin utcába, ahol a sarki épület kerítésének rohant, majd fennakadt rajta. A kerítés egy szakaszon beomlott, félő volt, hogy a tövében lévő gázcsonk is megsérült, de végül annak nem esett baja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Papírok nélkül autózott

A fiatal sofőr saját erejéből ki tudott szállni a Ford roncsából, sőt, olyan jó egészségi állapotnak örvendett, hogy azonnal el is sétált a helyszínről. Viszont legalább a műszaki mentés alatt visszasomfordált a baleset helyszínére. Kiderült, hogy jogosítványa sosem volt.

Mindent elismert

Emellett a Fiesta nem rendelkezett sem érvényes műszaki vizsgával, sem kötelező gépjármű felelősség biztosítással, ezért az autót a rendőrség lefoglalta. A fiatal sofőr nem állt semmiféle tudatmódosító hatása alatt. Később azért visszatért, hogy elismerje felelősségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Romokban a kerítés

Jókora szakasz sérült meg

Kész szerencse, hogy nem sérült meg

A keréknek viszont annyi

Nem garázsbejárat

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)