A 63 éves asszony rendszeresen gyújtogatott a lépcsőházban és a pincében. Az óbudai társasház lakóinak az élete már kész rémálom volt, nem tudták hol lobbannak fel a lángok az épületben. Végül elkapták az asszonyt.

Közveszély okozása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszély okozása bűntett elkövetésével gyanúsít egy 63 éves budapesti nőt, aki 2019. június 17. és 20. között hatszor gyújtott tüzet abban az óbudai társasházban, ahol lakott.

Lábtörlőket gyújtott meg

Három alkalommal különböző időpontokban a szomszédai lábtörlőjét gyújtotta fel, melyről egyszer az egyik bejárati ajtó is lángra kapott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mit szólnál ha ezt tenné valaki az ajtóddal?

Forrás: Police.hu

Pincében is tüzet okozott

A másik három esetben a társasház pincéjében okozott tüzet az ablakon bedobott papírzsebkendővel, melynek következtében a pincében tárolt tárgyak gyulladtak ki.

Észrevették a szomszédok

A tüzet a ház lakói minden esetben időben észlelték, így sikerült eloltani, nem terjedt tovább. A tűzesetek során nem sérült meg senki.

Ezt tette a pincében

Forrás: Police.hu

Elfogták a gyújtogatót

B. Editet az utolsó gyújtogatás helyszínén elfogták, gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, tettére nem tudott magyarázatot adni.

Bírósági ügy lesz

Az eljáró rendőri szerv a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.

Kiemelt kép: illusztráció