Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megpróbálta felrobbantani felesége új partnerét válóperük ideje alatt. A csőbombát a férfi autójára helyezte.

Válni akart

A külföldi férfi 2010-es évek elején költözött Magyarországra. 2016-ban házasodott össze a magyar nővel, 2016-ban azonban kapcsolatuk megromlott, ezért a feleség válni akart. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új kapcsolata lett a nőnek

A nő fél évvel később közölte a férfival, hogy új barátja van, a férfi ezután őt hibáztatta a kapcsolatuk megromlásáért és a folyamatban lévő válásukért.

Csőbombát készített

A férfi ezért elhatározta, hogy válaszként csőbombát készít, és elhelyezi azt a nő új barátjának autóján. El is készítette a csőbombát, majd valamikor 2019. március vége és június 1-je között, ismeretlen helyen felerősítette azt az autóra.

Bevitte a rendőrségre

A feleség új barátja azonban észrevette autóján a gyorskötözőkkel felerősített csőbombát, leszerelte azt, majd bevitte a rendőrségre.

Alkalmas volt emberölésre

Mint kiderült, a robbanószerkezet, tekintettel a csőbomba rögzítésének helyére és a benne található csaknem 500 grammnyi robbanóanyagra, alkalmas lett volna arra is, hogy embert öljön.

Vádat emeltek ellene

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettének kísérletével, valamint robbanóanyaggal és robbantószerrel visszaélés bűntettével vádolja a 49 éves férfit, és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kezdeményezte.

Gyilkosság Budapesten

Ahogyan arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, idén áprilisban, összeszurkáltak egy nőt Budapesten a 14. kerületben, Zuglóban. A nő életéért hosszan küzdöttek a mentősök, de azt már nem lehetett megmenteni.

Szerelmi háromszög

A külföldi férfi a kocsijában támadt rá a nőre, ott szurkálta halálra. A férfi azért végezhetett a nővel, mert az egy másik férfi miatt el akarta hagyni.

A 2 éves kisfiú végignézte a apja tettét

A férfi szörnyű tettét a pár közös gyermeke is végignézte. A 2 éves kisfiút az egyik járókelő emelte ki az autóból és a közeli családsegítőbe vitte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció