Szörnyű tragédia történt szerdán Budapesten, a 3. kerületben. Egy férfi felment a Szentendrei út egyik panelházának tetejére és a mélybe vetette magát. A szemtanúk nehezen dolgozzák fel a történteket, mint kiderült, nem sokon múlt, hogy mások is komoly bajba kerüljenek a helyszínen.

Kiugrott a panelházból

Ahogy a Kékvillogó.hu is hírt adott róla, öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Szentendrei út egyik panelházából vetette ki magát. Az ott lakókat megrázták a történtek, és kiderült, nem sokon múlt, hogy mások élete is veszélybe kerüljön. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy furgon szélvédőjébe csapódott

A tragédia szerdán, 15 óra körül történt. Egy 15 emeletes házból zuhant a mélybe egy személy, aki egy fehér furgon szélvédőjébe csapódott, onnan pedig a járdára esett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letakart holttest az utcán

Több rendőrautó, helyszínelők, mentősök lepték el Óbuda egyik utcáját, és sokan látták a letakart holttestet.

15 óra 40 perckor érkezett a bejelentés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerda délután 15 óra 40 perckor bejelentés érkezett a BRFK Tevékenység-irányítási Központ ügyeletére, hogy a Budapest, 3. kerület Szentendrei út 34. szám alatti lakóházból egy férfi kizuhant.

Öngyilkosság történt

A rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölték.

Nem ott lakott az elhunyt férfi

A rendőrök sokáig helyszíneltek, és annyi kiderült, hogy az elhunyt férfi nem abban a házban lakott, ahonnan kivetette magát.

Hatalmas puffanást hallottak

A Borsnak egy szemtanú elmesélte, hogy egy hatalmas puffanást hallottak, ezért kimentek a ház elé. Szörnyű látvány fogadta őket, az öngyilkos férfi a ház előtt parkoló áruszállító autó szélvédőjének csapódott neki. A közelben ült két férfi is, centiken múlt, hogy nem rájuk zuhant a férfi.

Nem először történt meg

A házban lakók azt mondták, nem először történt már öngyilkosság a környéken, a sok tízemeletes panelház, toronyház miatt többen választották már ezt a helyszínt tragikus tettüknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: Google View.