A balassagyarmati rendőrök előállították a 31 éves férfit, aki az általa használt két ingatlanban termesztette a kábítószert.

Otthon termesztette

A balassagyarmati rendőrök egy berceli családi házban tartottak kutatást 2022. július 18-án, mivel felmerült a gyanúja, hogy az ott lakó 31 éves férfi kábítószert termeszt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bőven találtak nála drogot

Az intézkedés során a nyomozók az ingatlan helyiségeiben hat nejlonzacskóban tárolt bruttó 163,6 gramm, valamint több zárt befőttes üvegben elhelyezett, bruttó 1000 gramm súlyú zöld növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Vadkendert találtak

A rendőrök a férfi által használt, szintén Bercelen található másik épület udvarában kialakított fóliasátorban egy feltehetően vadkender növényt találtak meg és foglaltak le.

Egyéb eszközök

A nyomozók az épületben és a mellékhelyiségeinek átkutatása során megtaláltak és lefoglaltak továbbá több fém dobozban tárolt növényi magvakat, valamint a kábítószer használatához és termesztéséhez használatos őrlőt, digitális mérleget, lámpát, öntöző- és világítóberendezést, hővédő fóliát, tápoldatot és egyéb eszközöket.

Helyszíni felvétel:

Fogyasztottak is

A beszerzett adatok alapján a férfi által termesztett kábítószerből élettársával rendszeresen fogyasztott, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Elfogták őket

A rendőrök a 31 éves férfit és 40 éves élettársát elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakost kábítószer birtoklása bűntett, míg a nőt kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. A hatóság az eljárást szakértők bevonása mellett folytatja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu