Három autó ütközött össze Budapest 21. kerületében, Csepelen, az Erdősor utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Lecsúszott a lába

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint egy Volvo XC60-as típusú autóval közlekedett egy fiatalember kedd délután a csepeli Szabadság utcán. Az Erdősor utcai jelzőlámpás kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, amivel nem is lett volna probléma, csak éppen amikor a zöld jelzésnél, kanyarodás közben gázt adott, a lába lecsúszott a fékpedálról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rosszul reagált, fának hajtott

A sofőr rosszul reagálta le a helyzetet, elkezdte a kormányt tekergetni, a féket pedig nem találta, ennek következtében végül az Erdősor utcán nekiment a jobb oldali járdaszegélynek, felhajtott a füves területre a járda mellett, majd a jobb elejével egy fának csapódott. Az érintett fa mögött álló Ford Mondeo kombi tulajdonosának nagy szerencséje, hogy ilyen jó parkolóhelye van, ugyanis egy karcolás sem keletkezett az autóján.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Nekiment két másik kocsinak

Nem volt ilyen szerencsés az Erdősor utcán a Szabadság utca felé közlekedő KIA és Skoda, ugyanis a fáról visszapattanó Volvo keresztbe fordult az Erdősor utcán, eközben a hátuljával az éppen mögötte elhaladó KIA bal oldali első ajtaját benyomta, a Skoda vezetője pedig már nem bírt megállni autójával és oldalról a Volvo bal hátuljának ütközött.

Helyszíni felvétel:

Nem sérült meg senki

Szerencsére személyi sérülés nem történt a baleset során, ám a Volvo csúnyán összetört, kitört a jobb első futóműve is. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, akik áramtalanították a Volvot.

Fotó a helyszínről:

Terelvek közlekedett a busz

A helyszínelés és műszaki mentés időtartama alatt, bő egy órán keresztül a 159-es busz terelve közlekedett, nem érintette a Kölcsey utca és az Erdősor utca megállókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.