Soha nem engedné ki a börtönből az ügyészség azt a 35 éves jászladányi férfit, aki tavaly december végén halálra szurkálta a négygyermekes volt élettársát, mert a nő nem akart kibékülni vele. A gyerekek végig nézték édesanyjuk halálát, a rokonoktól kértek segítséget.

Börtönből szabadult

A férfi tavaly nyáron szabadult a legutóbbi szabadságvesztés büntetéséből, ami után szeretett volna újra együtt élni a korábbi élettársával. A többgyermekes anya nem akart kibékülni a férfivel az erőszakos természete miatt, ezért megromlott a kapcsolatuk.

A házához ment

2022. december 30-án, a férfi kétszer is megjelent a nő jászladányi házánál, és arra kérte, hogy engedje be, a nő azonban távozásra szólította fel a férfit, mert attól félt, hogy bántani fogja.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az ablakon mászott be

A férfi dühös lett emiatt és azzal fenyegette a nőt, hogy lemészárolja a családjával együtt, majd benyomta a konyhába nyíló ablakot, és azon keresztül bemászott a házba. A férfi bement a nő szobájába, és ököllel úgy arcon ütötte, hogy exe az ágyra zuhant.

Szétszurkálta az arcát

Ezután a férfi elővett a zsebéből egy kést, mellyel ötször megszúrta a nő arcát és fejét. Ekkor a nő a kezével védekezni próbált, és arra kérte a házban tartózkodó kiskorú gyermekeit, hogy meneküljenek el.

Egy nagy kést keresett

Mivel a szúrásoktól elhajlott a kés, ezért a férfi kiment a konyhába, majd egy nagyobb késse visszament a szobába, és mindkét oldalon nyakon szúrta vele a nőt, aki ezután a helyszínen meghalt. A gyerekek végül az ablakon kimászva menekültek el, majd az édesanyjuk közelben lakó testvéréhez rohantak segítséget kérni.

A rokonokat sem engedte be

A férfi nő helyszínre érkező rokonainak sem volt hajlandó kinyitni az ajtót, és azzal fenyegette őket, hogy őket is leszúrja, ha bemennek a házba. Végül a rendőrség betörte a ház bejárati ajtaját és elfogta a férfit, aki beismerte tettét a gyanúsítotti kihallgatása során.

Megszólalt a testvér

Az eset után az áldozat testvére azt mondta, hogy a gyilkosság, azért történt, mert a nő nem akart újra összejönni a férfival, miután kiszabadult a börtönből. Az áldozat testvére azt is látta, ahogy a férfi megmossa a kezeit a gyilkosság után. A nőhöz a gyerekei rohantak oda a szörnyűség után, ugyanis ők is otthon voltak, amikor az asszonyt megölte a börtönviselt férfi.

Minden le volt reteszelve

„A négy kisgyerek szaladt ide, hogy anyut megszúrta a J., menjek. Kimenekültek az ablakon. Nehezen. Le volt reteszelve az ablaktól, ajtóig minden, de úgy, hogy ez kitervelt volt. Nem úgy, hogy hirtelen aztán dulakodtak, mert esetleg összevesztek. Nem, ez kitervelt volt! Mert minden le volt reteszelve” – mondta az áldozat testvére.

Tudták, hogy baj van

„Én már láttam a kést a kezében. Akkor mondtam neki: „Engedjél be, mert már úgyis vége. Hát nem hallottuk Andika hangját, hiába ordítottunk, kiabáltunk”.

Tényleges életfogytiglan

Az ügyészség tényleges életfogytiglant kért a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértéssel vádolt férfire.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vezetőszáron kísérik a tettest

Kiemelt kép: a feltételezett tettes – Forrás: police.hu