Többször megszúrta feleségét a Pest megyei férfi. A nőt életveszélyes állapotba vitték kórházba. A férj azt mondta, annyira részeg volt, nem emlékszik semmire.

Megszúrta a feleségét

Életveszélyesen megszurkálta a feleségét egy 53 éves férfi részegen Úriban. A 36 éves nő a szomszédaitól kért segítséget hétfőn este, miután kétszer hasba, kétszer fejen szúrta a férje. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba

A szomszédok mentőt és rendőrt hívtak, miközben megkezdték a fiatal nő erős vérzésének ellátását. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az áldozatot a mentők szúrt hasi és vágott fejsérüléseket szenvedve, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtalálták a kést

Az 53 éves férfit két órával később már a kihallgató helyiségben faggatták. A ház udvarán megtalálták és lefoglalták a támadáshoz használt, 13 centiméter pengehosszúságú, kék nyelű kést.

A mosdó is véres volt a szurkálás után

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Panaszt tette a férj

A férj tagadta a bűnösségét és panaszt tett a gyanúsítás ellen, majd néhány mondatban vázolta aznapi emlékeit.

Pálinkát és sört ivott

A férfi azt mondta, hogy szokásához híven napközben elidőzött a helyi kocsmában, pálinkát és kísérőként 8-10 sört biztosan legurított a torkán.

Találkozott ismerősével

Állítása szerint még az ivóba menet összetalálkozott egy ismerősével, akivel hat keserűvel ünnepelték a nagy találkozást.

Szinte semmire sem emlékszik

Elmondása szerint emlékei halványak, a „hazafelé tolja a biciklit” és a „kórházi vérvételnél tér magához” közötti időszakot nem tudta felidézni.

Szerinte jó házasságban éltek

Sok mindent nem értett, mert elmondása szerint feleségével normális kapcsolatban élnek, veszekedések és problémák nélkül.

Őrizetbe vették

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette az emberölési kísérlettel gyanúsított férfit, és kezdeményezte a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció