Soha nem volt még annyi ember fent az interneten, mint manapság. A Covid hatására azok is elkezdték használni az online felületeket, akik addig nem értettek a technikához, vagy a munkájukhoz, hobbijukhoz nem volt szükségük rá.

Láthattuk, hogy webáruházak sokasága indult útjára, sok vállalkozó kezdte el hirdetni a szolgáltatásait a közösségi média felületein, és a lendület továbbra is tart. Éppen ezért ma már megkerülhetetlen platformok a következők: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest és még sorolhatnánk.

Sajátítsd el a videózás alapjait!

A fiatalok körében kivált népszerűek ezek a felületek, de az idősebb korosztály is hamar beláthatja, hogy egy vállalkozás bővítéséhez elengedhetetlen a használatuk. Épp ezért biztatjuk őket is arra, hogy iratkozzanak be a TanfolyamGURU.hu által közzétett online tanfolyamok valamelyikére: például a Videózás alapjai tanfolyam – YouTube titkok képzésre.

Ez a tanfolyam bármikor elkezdhető, hiszen az interneten érhető el: a tanfolyami díj befizetése után máris megtekinthetjük a YouTube-ozásról készült tananyagot. Hasznos információkat kapunk itt arra nézve, milyen módon kezdjünk el videókat gyártani a felületre, milyen eszközök szükségesek ehhez, és hogyan lehetünk egyediek.

Elsősorban azoknak hasznos a képzés, akik tervezik, hogy megjelennek a nagy nyilvánosság előtt a vállalkozásukkal, és értékes, közérthető tartalmat szeretnének megosztani a célközönségükkel. Nem kell arra gondolni, hogy többórás felvételeket kell majd kiposztolni, mert a rövid, de lényegretörő mozgóképek ugyanolyan hatásosak lehetnek.

Mit tanítanak ezen az online tanfolyamon?

A képzés 6 modulból áll, rövid videókból van összerakva, így saját tempónk szerint haladhatunk. Összesen alig több mint 2 óra alatt végig is nézhetjük a felvételeket.

Az első modul a bevezetés, ahol az oktató eloszlatja a YouTube-bal kapcsolatos tévhiteket. Ezt követően megismerhetjük a videótípusokat, és ötleteket kapunk arra, hogyan beszéljünk a kamerába, valamint hogyan építsük fel a kisfilmünket.

Hasznos tanácsokat ad az oktató a fény, a háttér beállításáról is, vagy arról, hogyan kell szponzorált tartalmat készíteni, és megtudjuk azt is, mi az a YouTube Adsense.

Nincs még vége!

Bizonyára e rövid ízelítő után te is kedvet kaptál ahhoz, hogy vállalkozásod marketingtevékenységét felturbózd, és nagyobb célközönséget érj el. Jó, ha tudod, hogy vannak még lehetőségek!

A TanfolyamGURU.hu oldalán az online tanfolyamok között más hasznos képzéseket is találsz a bizniszed beindításához vagy sikeresebbé tételéhez. Íme, találomra néhány: Tartalomgyártási minikurzus (Facebook, Instagram), Értékesítési technikák képzés, Asszertív kommunikáció tréning.

Ha szeretnéd, elvégezheted még a Videóvágás kurzust is, ahol valóban profi szinten sajátíthatod el a legalapvetőbb műveleteket. Így már tényleg semmi nem állíthat meg, hogy menő youtuber, az online térben is ismert, sikeres vállalkozó légy!

Nézd meg a fent említett tanfolyamgyűjtő oldalt, és válogass a képzéseik közül kedvedre!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: tanfolyamguru.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.