Durva baleset történt Budapest 11. kerületében, a Budafoki úton, ahol egy Honda Civic nekicsapódott egy Fordnak. Az utóbbi jármű az ütközéstől kisodródott, és nekiment egy villanyoszlopnak, az autóban egy háromtagú család ült.

Nem adott elsőbbséget a Honda

A BudaPestkörnyéke.hu híroldal helyszíni tudósítója szerint a Honda Civic kihajtott a Hauszmann Alajos utcából, ahonnan balra akart fordulni a Rákóczi híd felé, csakhogy épp ott haladt a Budafoki úton, a belső sávban a családos Ford. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen érkezett a Honda

Kisodródott a Ford

Az ütközés következtében a főúton haladó Ford balra kisodródott, és nekicsapódott egy a járdaszigeten álló villanyoszlopnak. Ettől ki is szakadt a bal első futóműve.

Durván összetört mindkét autó

Budafoki úti baleset / Forrás: Gombkötő Krtisztián

Háromtagú család volt az autóban

A szabályosan közlekedő Fordban egy háromtagú család utazott, a kocsit pedig az apa vezette. Az autóban ült még az anyuka és a nagylány is. A Civicet egy fiatal sofőr vezette.

Teljesen leszakadt a járművek eleje

Budafoki úti baleset / Forrás: Gombkötő Krisztián

Mentők érkeztek

A baleset helyszínére mentők is érkeztek, akik megvizsgálták a balesetező utasokat, de szerencsére senkinél sem találtak komolyabb sérüléseket. Senkinek nem esett nagyobb baja.

Ennyi maradt a Fordból

Budafoki úti baleset / Forrás: Gombkötő Krisztián

Terelik a buszokat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 33 és 133E buszok terelve közlekednek Nagytétény felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Budafoki úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián