Három autó ütközött össze Kakasd közelében.

Ez történt

Baleset történt 2022. január 30-án nem sokkal 16 óra után a 6-os főút 145-ös kilométerszelvénye közelében, Kakasd és Szekszárd között. Négy autó közlekedett Kakasd irányába, amikor az elől haladó kocsi forgalmi okból lassított. A mögötte közlekedő másik két autó szintén lassított, azonban a leghátul haladó autós már nem tudott megállni, és az előtte levő két járműnek ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrök irányították a forgalmat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalmat rendőrök irányították, ám a police.hu tájékoztatása szerint időközben helyre állt a forgalom az említett útszakaszon.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ceglédnél meghalt egy ember

Amint azt a Kékvillogó is megírta szörnyű baleset történt Cegléd közelében, ahol két jármű ütközött egymással. Egy ember a helyszínen meghalt.

Kapcsolódó:

Egy ember meghalt

Egyelőre tisztázatlan okból történt 2022. január 30-án 11 óra körül az a közúti közlekedési baleset, amelyben egy férfi meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszníről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Itt történt a baleset

A 311-es út 31. kilométer szelvényében, Cegléd térségében ütközött össze egy személygépkocsi és egy járműszerelvény. A baleset következtében az autójába beszorult, 67 éves sofőr életét vesztette, közölte honlapján a rendőrség.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels