Nótár Maryt egy ingatlanban tartotta fogva az egykori menedzsere és producere. „Egy kard volt az asztalon, belülről kulcsra zárták az ajtót és azt kérdezték: na most akkor így jobb?” emlékszik vissza a félelmetes pillanatokra a sikeres énekesnő.

Bíróság mondta ki, hogy Marynek van igaza

Öt év pereskedés után a bíróság végül jogerős ítéletben kimondta. A volt menedzsert személyi szabadság megsértésében találta bűnösnek. Elképesztő mit kellett átélnie Marynek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sumákolni akart a mendezsere

Nótár Mary és az akkori kiadója között még 2016-ban romlott meg a kapcsolat egy elszámolási vita miatt. „A saját fellépéseimnek a szerződését egyáltalán nem mutatták meg nekem és a koncertek után mindig megpróbálták úgy rendezni az anyagiakat, a pénzátvételt, hogy én ne legyek ott” – mesélte az énekes korábban az RTL Fókuszának.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Átverték

Marynek akkor telt be a pohár, amikor megtudta, sokkal többet kap egy fellépésért, mint amit a menedzsere mond, vagyis átveri. Az énekes ezután ügyvédet fogadott és csak az ügyvédjén keresztül kommunikált a menedzserével.

Váratlan fordulat

Ekkor az énekesnő ügyvédet fogadott, aki szerződésmódosítást javasolt; Mary egykori kollégái ezt el is fogadták, így az énekesnő 2016 szeptemberében személyesen ment el volt menedzsere házához ez ügyben, de az este nem várt fordulatot vett.

Visszarántott és ráncigáltak

„Nagyon hangosan elkezdtek velem kiabálni, ekkor én feláltam és azt mondtam, hogy akkor itt a további együttműködésnek vége és elindultam a bejárati ajtóhoz. Amikor azt félig kinyitottam, az egyik fiú a jobb karomnál fogva visszarántott, majd a srác az anyjával együtt perceken keresztül ráncigáltak a dolgozószobáig” – emlékszik vissza Mary.

Rázárták az ajtót és nem engedték ki

Abba a szobába vitték vissza, ahol Mary a 9 évnyi közös munka során már sokszor megfordult. Most azonban rázárták az ajtót és akarata ellenére sem engedték ki. Később ennek a negyedórának komoly következményei lettek.

Ellentmondások

A nyomozás során a mobiltelefonok cellainformációit is felhasználva sikerült bizonyítani, hogy az énekesnőt tényleg este 7 körül rángatták be a 17. kerületi ingatlan egyik szobájába. A gyanúsítottak ezzel szemben azt hazudták, hogy Mary délután 5-kor ment hozzájuk, de ez mellett még számos ellentmondásba keveredtek.

Nótár Mary igaza

A bizonyítékok végül Nótáry Mary igazát támasztották alá, ráadásul, amíg Maryt fogva tartották, az együttese a ház előtt ült az autóba, mert fellépésre mentek volna, így ők fültanúi voltak a történteknek.

Rémálom

Nótár Mary örül, hogy lezárult ez a rémálom, amit lelkileg is nehezen élt meg. „Bennem ez olyan mély nyomot hagyott, hogy a nyilvánosság elé, vagy akár egy plázába sem megyek már egyedül.” – mondta Mary, majd hozzátette: „Akkora félelmet keltettek bennem, hogy nem tudom, mikor fog elmúlni.”

Egy új számban énekelte ki magából a történteket

A nehéz időszakot Elfeledem című dala őrzi; ennek megszületésekor már érezte, hogy az igazság útjára lépett. A klipet alább nézheted meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nótár Mary – Forrás: notarmary.hu