Felismerhetetlenné égett és meghalt egy autó vezetője Tolna megyében szombat hajnalban. A gépjármű eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, több fának nekiütközött, majd kigyulladt. A feltételezések szerint a volán mögött a 20 éves Martin ült.

Kigyulladt egy autó

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. január 29-én nem sokkal 2 óra előtt, hogy a Tolna megyei Júliamajornál, egy autó ég. A rendőrök a társszervekkel közösen rövid időn belül a helyszínre értek, ahol megállapították, hogy egy személygépkocsi ismeretlen körülmények között letért az útról, előbb árokba hajtott, majd egy fának csapódott, és kigyulladt. Az autóban az eddigi adatok szerint egy fő utazott, aki a helyszínen életét vesztette – írta közleményében a rendőrség.

Felismerhetetlen az áldozat

Később kiderült, a Tengelicen élő 20 éves Martin az áldozat. A fiatal férfit hiába várta haza családja, nem érkezett meg. A sofőr a felismerhetetlenség megégett, emiatt a rendőrség még nem erősítette meg halálhírét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Családja biztos benne, hogy Martin az áldozat

Családja viszont biztos benne, hogy Martin égett el saját autójába, mivel soha senkinek nem szokta kölcsönadni járművét. És a baleset óta nem tudnak semmit a 20 éves fiúról.

Elváltak a szülei

Martin szülei évekkel ezelőtt elváltak, ma már mindketten új kapcsolatban élnek. A fiatalember az édesanyjával lakott, de rendszeresen látogatta az édesapját, Pétert is.

Apjának üzent

Így volt ez halála előtt pár órával is. Martin elment édesapjához, aki nem volt otthon. Mostohatestvérén keresztül azt üzente, hogy valami nagyon fontosat szeretne neki mondani, ha hazajön, akkor mindenképpen hívja fel.

A rendőrök szóltak az apának

Péter este 10 körül ért haza, akkor próbálta elérni Martint, de hiába. Fia már nem vette fel a telefont. Hajnali négykor a rendőrök kopogtak az édesapánál. Ekkor közölték vele, hogy mi történt. Azt azonban ők is leszögezték, hogy nehéz azonosítani az áldozatot, több napi vizsgálatra lesz szükség, míg meg tudják erősíteni Martin halálhírét..

Mécsesek égnek a tragédia helyszínén

„Martin rendszeresen eljárt Szekszárdra edzeni. Péntek este is a konditerembe ment, egyetlen alkalmat sem szeretett volna kihagyni. Szépen is fejlődött, jó kiállású, erős fiú volt. A gyúrás után a barátaival találkozott, szórakozni mentek. Abban biztos vagyok, hogy nem ivott, hiszen ezt a vezetéssel és a sporttal is összeegyeztethetetlennek tartotta” – mondta a Borsnak az áldozat nagymamája.

Értelmetlen halál

A tragédia helyszínén gyújtott mécsest a családtagok. „Értelmetlen halál elégni egy autóban, még előtte volt az élet” – mondta szomorúan a gyászoló nagymama.

Hatalmas terület égett ki

Napokkal a baleset után a helyszínen még most is jól látszódnak a tragédia nyomai. Martin a személygépkocsival lesodródott, több fának nekiment, majd kigyulladt. Az égés erejét és mértékét mutatja, hogy az autó körül a bozót is hatalmas területen égett.

Így nézett ki az autó a baleset után

Forrás: police.hu

Nem tudni hogyan halt meg a fiú

A fiú szerettei egyelőre nem tudják, hogy pontosan mi okozhatta a balesetet, és azzal sincsenek tisztában, hogy Martin mennyit szenvedett. Lehetséges, hogy már a jármű lángra lobbanása előtt meghalt, de az sem kizárt, hogy közvetlenül a tűz okozta a halálát.

Édesanyja búcsúzik fiától

A tragédia után a szülők a helyszínre mentek, de nem engedték közel őket a roncshoz. Ildikó, Martin édesanyja közösségi oldalán búcsúzott fiától. Ezt írta: „Nincs szó, csak fájdalom”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu